tag:blogger.com,1999:blog-28631196.post1250168145462896831..comments2023-09-16T16:33:55.250+02:00Comments on Modrá Šance: Fotonoticka ke kvalitě potravinodshttp://www.blogger.com/profile/11787844983227653122noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-28631196.post-63370839660977937462012-08-01T15:58:24.980+02:002012-08-01T15:58:24.980+02:00Tak jsme alespoň poradili ostatním :) - jdu péct.Tak jsme alespoň poradili ostatním :) - jdu péct.chenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28631196.post-21734099770047158112012-08-01T15:05:53.906+02:002012-08-01T15:05:53.906+02:00Vím, ale celý sušený, co jsem měl nachystaný už js...Vím, ale celý sušený, co jsem měl nachystaný už jsem po dovolené použil na základ a pak jsem si zapomněl nasušit. Ale to není zas takový problém, výroba čerstvého jsou tři dny, už ho konec konců mám. Jen jsem prostě po půl roce udělal chybu a koupil si chleba :)odshttps://www.blogger.com/profile/11787844983227653122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-28631196.post-15209423326393286552012-08-01T14:41:27.390+02:002012-08-01T14:41:27.390+02:00Kvásek jde pro strýčka příhodu uschovat i sušený, ...Kvásek jde pro strýčka příhodu uschovat i sušený, vy chladu vydrží řadu měsíců - prostě se do trocha nechá usušit třeba na talíři.<br />Domapečícím doporučuji tyto stránky:<br />http://www.mlynstrizov.cz/<br />ostatně můj kvásek je také odtámtud.chenoreply@blogger.com