středa, května 16, 2012

Jak novináři vymýšlí symboly

Rath je mediálně naprosto jasný ultrazločinec (byl už dávno před tím, než bych chycen se sedmičkou). Jasně vinen před odsouzením. Je ale jasné, že když je na jedné straně zlý mafián, na druhé musí být také superdokonalý policista, který ho dostal do klepet. Proto se včera diváci televize a dnes i průběžně čtenáři různých novin dozvěděli, že paní prokurátorce "se občas říká" Cattani v sukních.

Drazí ovčané, potřebujete klišé a jednoduché černo bílé story. Cattani v sukních, jak i dokazuje prozkoumání Google a hledání tohoto výrazu v dřívějších kauzách, "se říká" paní Bradáčové od včerejška. Od té doby co "se říká" řekla TV Nova.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 5:

V 5/16/2012 11:45 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Klasika. Každý produkt přece potřebuje dobrou značku, aby byl lépe prodejný. Mě na tom spíš zaujalo to, že jsem se nikde nedočetl, jak je možné, že kauzu řeší státní zastupitelství a soudy z Ústí, a tedy že byl Rath de facto odňat svému zákonnému soudci, což je protiústavní. Z náznaků jsem vydedukoval, že kauza začala v Ústeckém kraji, tak proto, ale proč to někdo nevysvětlí? Že by ani netušili, že tu je něco k vysvětlování?

 
V 5/17/2012 10:54 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Ratha opravdu nemusím, už z toho důvodu ,že je z mého pohledu pouhý karierista , který šel do politiky ,aby zvýraznil jen své ego. Tomu svědčí ta ideová nevyhraněnost- začal u ODS skončil u ČSSD. To neznamená ,že by vždy jen lhal a nebyl užitečný viz IZIP.Co však rozhodně není je hloupý bambula a proto tato kauza je pro mě dost neuvěřitelná. Když půjde sedět určitě bude mít za co, ale způsob a načasování jeho dopadení opravdu zavání politickou objednávkou.

 
V 5/17/2012 11:48 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Všimli jste si jak i noviny píšou zmatečně a nesmyslně-nejdřív nesl krabici pak zapoměl a přinesl si ji pak mu ji zabavili a odešli s tím že tam pak našli 7,u něho doma pod podlahou našli 30,potom nenne to bylo u té ženské - i totálnímu imbecilovi je jasné,že nám vláda chtěla předhodit rybu z druhého rybníka,ale je tak pitomá,že to neumí ani navléct a ještě si o nás myslí že jsme ještě větší idioti než oni a tohle jí budem žrát.....

 
V 5/19/2012 9:28 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To: 5/17/2012 11:48 odp.

Jenže průměrný Čecháček jim to žere. Sežral přemlouvání báby, sežere i toto. Sračkomety jedou na plný výkon.

A to Ratha nechci ani v nejmenším hájit - o tom, že není čistý nepochybuji. Jde o to, že byl předhozen zatímco ti druzí toho mají na svědomí nejspíš ještě víc a úplně se děsím toho, aby nebylo pravda, že policie pracuje takto na zakázku...to už bych měl opravdový strach z toho, kde žiju :-(

 
V 5/21/2012 6:17 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Je to ještě lepší, ten superdokonalý policista (ne státní zástupce) je v té story také.Je to "zkušený kriminalista". Má 34 let a od 1.dubna je provozním ředitelem jedné - fanfáry TRAMTARARÁ Ústecké firmy. Čili "špičkový kriminalista" na jedno použití. Jak moderní.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka