pondělí, října 21, 2013

Reklama zdarma

Internetová vydání všech českých významných tiskovin jsou plná informací o tom, jak pan David Černý vyjádřil svůj politický názor a vztyčil noblesní topolánkovskou jedničku na nábřeží. Zítra toho budou plná i tištěná vydání deníků a promítne se to určitě i do nějakých antizemanovských týdeníků, jako je například Reflex či Respekt. Je to přeci společensky významný postoj a známka toho, že kultura není pasivní a jde ji o dobrou správu našeho státu.

Jo, jen mezi řádky asi bude těžko najít informaci, že pozítří se otevírá nová expozice Davida Černého v galerii Dvorak/Sec...

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 3:

V 10/22/2013 8:50 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

nějak mně to hlava nebere a ani se už téměř ničemu nedivím co všechmo je u nás možné, jenom mě napadá
1) není to snad urážka hlavy státu, naší státnosti, ať už je prezidentem kdokoliv?
2) jak může někdo jen tak si uprostřed řeky ukotvit nějaký výtvor bez ohledu na bezpečnost dopravy, nebo je snad Vltava už zprivatozovaná?

 
V 10/22/2013 9:51 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Naše privátní nestranná pravicová demokratická média neopomněla tuto událost dne zařadit na čelní místa svého zpravodajství.Ta první v 18.55 přidala i "vyvážený" průzkum veřejného mínění,kde všichni respondenti nadšeni umělcovým počinem souhlasili s umělcovým názorem.Někteří se vyjadřovali dokonce i jménem všech mladých, že je potřeba zastavit prezidenta v jeho ďábelském počínání a tak vůbec.(prý jsme zaujali i přední zpravodajská média a zase o sobě dali světu vědět)V celé té blamáži, která se v různých obměnách opakuje den co den v privátních TV je patrná zoufalá snaha manipulovat veřejným míněním.Je to další z řady příkladů, kdy různé mediální prostitutky se doposud neprobraly z kocoviny po prohře svého prezidentského kandidáta a privátní media jim nadšeně nezištně pomáhají.MP

 
V 10/22/2013 1:46 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Počkejte, Černý, Černý... Není to ten Bakalův kámoš, co okradl stát při zmanipulované zakázce Entropa? Jinak, že to propagují pravicová média, to je samozřejmě v pořádku, ale že to propagují Novinky, to mi nějak hlava nebere.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka