úterý, listopadu 23, 2010

Jsou novináři hluší ?

Rath je nyní na podnět žalobníčka Kalouska zkoumán imunitním výborem, jestli náhodou nebyl na ministra zadlužování příliš ošklivý. Novináři kauzu, jako každou kde jde o různé urážky a hádky, pečlivě sledují a komentují. Jedno je jenom zvláštní. David Rath jasně říká, že dřive než začal mluvit o pití, tak mu hulvát Kalousek nadával.

Novináři toto vždy a všude představují pouze jako jeho verzi (což při správných formulacích vyznívá z článků spíše jako nevěrohodná výmluva) a ne jako fakt. A ten to prosím pěkně je. Dokládá to i video přiložené k tomuto článku. Stačí si vytočit velmi hlasitost a ve 23-4 vteřině je tam jasně slyšet Kalouskův arogantní hlásek "řekněte někdo tomu blbci" a pak již šum. Svědkem, který by mohl bránit Davida Ratha (a to i před libovolnými soudy) se tak může stát vlastně každý člověk, který má kvalitnější reproduktory a alespoň průměrný sluch a ne jenom účastníci oné události, kteří z politických důvodů se mohou bát a pravdu zatajovat.



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 3:

V 11/23/2010 5:32 odp. , Blogger Tribun řekl...

Jak to že říkal ten Kučera (nebo Vesecká, nebo kdo ví který úd té chobotnice)? "Když jde o stabilitu vlády, musí jít nezávislost justice stranou." Jakékoliv důkazy jsou irelevantní, Rath byl dávno obsazen jako padouch a Kalousek jako hrdina ve frašce jménem demokracie. Slušní a zodpovědní se zřejmě rozhodli dohnat s předehnat KSČ.

 
V 11/24/2010 12:23 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Není nad svobodný tisk
sláva zcela nezávislým hlídacím psům
kleptokratické oligarchie

 
V 11/26/2010 4:10 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Nejlepší ministr financí v EU Kalousek je naprosto čestný člověk a padouch Rath si všechno vymyslel.Miroslav Kalousek je již dlouho v zájmu svého zdraví naprostý abstinent.Kdo říká něco jiného,ten tohoto ministra ošklivě pomlouvá a brání mu dovést v rámci jeho úsporných opatření tento stát k světlým zítřkům.Jen si nejsem jisý,jestli dřív než světlé zítřky nepřijde ekonomický kolaps.Neoliberální opatření tohoto bezúhoného ministra se totiž povážlivě podobají krokům,které v minulosti realizoval irský tygr,dnes žebrající o záhrannou půjčku od EU!

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka