čtvrtek, prosince 16, 2010

Křivák Nečas a naše média

Začnu zeširoka. Pamatujete si jak jeden z předsedů politických stran během své kariéry dvakrát či třikrát otočil ? Jednorázově (podle úhlu pohledu ne vždy jasně, ale to je úplně jedno), ale přeci. A pamatujete si jakým cejch mu přilepili naši hlídací psi demokracie ? A jaký cejch neustále se otáčející korouhvičky, ačkoliv šlo o jednotlivé případy které v rámcci ideologie nejsou důležité, stále tento člověk pro část populace nese ?

A nyní krátce a stručně. Proč tuto pozici jasného bezcharakterního zmrda nedostal i aktuální premiér ? Jeho momentální, podle objektviních a spravedlivých vzorů aplikovaných na jiné polittiky, kličkování v kauze Drobil není věcí dnů a týdnů. Není to dokonce záležitost, kde by šlo o nejaké vyšší principy. A navíc i kdyby šlo, tak premiér má povolen pouze jeden názor, pokud ho změní, tak je bezcharakterní bolševícká a prolhaná nula či podle slušnější verze těch lepších a vzdělanějších, tlustá a bradavičnatá korouhvička, z rodu vepřů exotičtějšího druhu. Pokud ho změní dvakrát, tak ho to nevybělí, jak by si mohli myslet nějací zarputilí modří fans, jen ho to dvojnásob pohrouží. Alespoň v očích slušných lidí.

To jak Nečas kličkoval, jen aby člověka který požadoval zničení důkazů korupce vykryl, ví dnes celá populace naší republiky. Dnes se ale pracuje na tom, aby korupční kmotr Nečas zůstal čistý a aby to odskákala jen jedna z oveček (která podle velrybářského Petříka byla včera špinavá, dnes ráno čistá,v poledne špinavá a odpoledne zas čistá). Bééééééééééééééé. Ovcí ale není jen tento beránek. Je to i populace, která si od politiků nechává srát na hlavu a novinářům za zprostředkování sraček ještě zaplatí.



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 1:

V 12/16/2010 6:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

docela dobře napsaný, no ale co s tím budeme dělat ?

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka