středa, července 04, 2012

Kalousek je lhář

"Je to pomluva estébáckého charakteru. Neudělal jsem nic jiného, že když jsem zjistil, z čeho jsou ti dva obvinění (Vlasta Parkanová a její někdejší podřízený Jiří Staněk, pozn. red.), zavolal jsem mu, že posílám odborné stanovisko dozorovému státnímu zástupci," řekl ministr iDNES.cz.

Dnes je to ale jinak, jak jsem nyní slyšel v TV zprávách (televize Nova hlavní blok 04. 07. 2012, 26. minuta a 50. vteřina -  http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/televizni-noviny/sledujte-zive-televizni-noviny-69.html ) přímo od pana Kalouska. Vše proběhlo přece úplně opačně. Ten zlý vyšetřovatel volal hodnému Kalouskovi. Možná si dokonce i sám vyhrožoval.

Jedna věc je nyní naprosto jasná, buď Kalousek lže teď nebo lhal dříve. Ale je to vlastně úplně jedno. Zbabělému Nečasovi je to šumák, chování, za které má být i podle dnešního vyjádření vyhazov, Kalouskovi samozřejmě projde. Asi protože jinak bude Paroubek prezidentem a skončíme v Řecku. 

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 1:

V 7/09/2012 1:44 odp. , Anonymous Tribun řekl...

Hnidopich by řekl, že na situaci, kdy ministr financí řídí premiéra, je cosi nezdravého. Nicméně jak potvrdí každý ženáč, ke každé hlavě existuje krk, který s ní kroutí.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka