neděle, července 18, 2010

Kníže byl trendy, nepokazil si to ?

Vlastně na téma dnes tak módního antikomunismu:

Ale jak jsem zjistil, a to je zajímavý zážitek, že obyčejně ti lidé, kteří byli někde v Jáchymově, ti jsou dnes tolerantní. Odsuzujou a protestujou nejvíc - jak to, že jsou ti bolševici pořád tady - ti, co vesele pobývali v šedé zóně.

Zdroj Lidovky.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 5:

V 7/18/2010 5:46 odp. , Blogger Tribun řekl...

Tento jev jsem osobně postřehl již dávno. Důvod je podle mne ten, že ti skutečně perzekvovaní nemusejí sobě ani okolí nic dokazovat a nemají potřebu ex post se stylizovat.

 
V 7/18/2010 8:27 odp. , Blogger ods řekl...

Ten jev existuje a je dokonce extrémně viditelný (člověku se až chce zvracet když kádrují taková "disidentská" esa jako Mejstřík, Štětina nebo posledně Julínek). Jen tady je zajímavá situace, že to někdo připomněl i z pravého tábora. Zatím každý kdo na toto upozorňoval byl buď bolševik nebo nevzdělaná socka. Ti cool lidé přeci musí být co nejhlasitějšími antikomunisty - dvacet let po>

 
V 7/20/2010 7:21 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

http://blisty.cz/2010/7/20/art53539.html
Co vy na to?

 
V 7/20/2010 11:39 dop. , Anonymous Legolas řekl...

to Anonymní:
Opravdu pozoruhodná analýza Jana Sterna popisující pravicovou ideologii české pravice.Spojením somatických prvků (ošklivá tvář na bilboardech,ošklivé staré tváře v pornografickém klipu Issové s Mádlem a pod.) a lživé iracionality - magična (srovnávání s Řeckem a hrozba bankrotu) za mohutné propagandistické podpory pravicových médií se české pravici podařilo dokonale vymýt mozky většině mladých voličů.Tito voliči spolu se seniory,kteří nešli k volbám,de facto zvrátili výsledek voleb.Nejhorší pro deset milionů lidí této země však není to,jak volby dopadly,ale to,co Jan Stern shrnuje do jediné věty:

Její nebezpečnost spočívá mimo jiné v tom, že magično a somatizace srostly – v důsledku výše uvedeného základního vzorce evropské politiky – s precizním marketingem. Vznikl tak pravý moloch Moci, z něhož nelze nemít hrůzu.

 
V 7/21/2010 3:39 odp. , Blogger Tribun řekl...

Já na to že je to sakra dobré a potřebné (nebýt mého přirozeného odporu k superlativům, napsal bych brilantní). Jistě by se to dalo upřesnit a dále rozpracovat, ale pro moji (a jistě nejenom moji) potřebu orientovat se v situaci, v níž se nacházím, je to zcela adekvátní. A inspirativní.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka