čtvrtek, března 31, 2011

Narušování bezletové zóny

a kruté bombardování civilů, které vyžadovalo rychlou reakci belgických letounů. A nebo možná jde zrovna o záběry startujícího zločinného bombardéru ?



p.s. Vatikán bude v žoldu Kadáfího, protože tvrdí, že při spojeneckých náletech na Tripolis a okolí zahynulo nejméně čtyřicet civilů (ve městě Buslim bylo tolik obětí při pádu domu, který způsobily nálety, jak tvrdil kardinál Martinelli) a je přeci samozřejmé, že humanitární bomby se civilům vyhýbají. Není také vůbec jisté, jestli v žoldu libyjských zločinců není i paradoxně britská vláda, která odhaduje že v bojích mezi povstalci a vládou od začátku zemřelo celkem nějakých tisíc lidí. A každý přeci od hodných rebelů ví, že už před nějakým týdnem Kaddáfí krutě a možná i vlastnoručně vyvraždil osm tisíc svobodymilovných nebožátek.

V Bahrainu naši přátelé včera zastřelili patnáctiletého teroristu Sayeda Ahmeda, který chtěl zničit demokracii a miloval Osámu.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 2:

V 4/01/2011 3:53 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

tak tohle jsou, tedy byly, ty lybijske bombardery od Tupoleva,o kterych jsem se docetl na wikipedii!

Krom toho ma Libye objednany ctyri protiletecke system S-300, tak nevim jestli je ted, kdyz pani Hillary rekla, ze zakaz dovozu zbrani jiz neplati, Libye kénecne obdrzi...

Ale ted vazne. Nemuzu se zbavit dojmu, ze tentokrate to tzv. zapadni staty prehnaly... Neni to predzvest konce techto marketingovych mini-invazi-neinvazi? Jde mi o to, ze tentokrat neni zniceni suverenniho statu tak dobre ideologicky prepraveno jako jindy, a utoky se ani (jako v tomto pripade) agresori prilis nesnazi maskovat. Taky jim to, zda se, lidi uz moc nezerou...nemyslite?

jg

 
V 4/01/2011 10:07 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Taky jim to, zda se, lidi uz moc nezerou...
... taky jim to - těm lidem - není nic platné!

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka