čtvrtek, března 10, 2011

Podpořím útok na Libyi

Je u toho jedna malá skromná podmínka. První sled útočníků na tuto zemi budu stanovit já a můj soudruh Václav Havel. My spolu se vylodíme na tomto pouštním území a poté označíme několik stovek míst, kde žijí civilisté, které poté bude nutno humanitárně zbombardovat.

V mezičase budeme humanitárně spolu se soudruhem či přítelem Vaškem kropit vše co se kolem nás pohne. No nebude to krásně fajn a plně v duchu humanitárních výkřiků z posledních dnů ? Jsem schopen se zabalit během deseti minut a poté ukázat pár fajnovejch cílů pro bombardéry, udělá totéž i citovaný pan Václav Havel ? Nebo jako vždy jde jen o kecy, kdy prázdný a plně falešný žvanil ví, že případná krev nebude jeho, ale stovek či tisíců dětí z nějaké země za oceánem.

p.s.
Je velmi pravděpodobné, že pan Václav Havel tuto výzvu nepřečte. Proto ji posílejte dále (případně se připojte, spolu s Havlem zaútočíme klidně na Tripolis), ať všichni vidí, že on a jemu podobní jsou schopni vraždit statisíce, ale ideologicky správně, pouze v teplých papučích, to bude trendy. Do lajny hošan nepůjde, on požádá o oběť několika stovek či tisíců lidí.

Rád bych byl, aby naši novináři, zvláště ti ocenění různými lupami, ukázali, jak dokáže novinář zlepšit svět kolem nás. Například obbažením prostého faktu, že údajní humanističtí idolové jsou ve skutečnosti pouze komercí zlomení blbci, kterí schválí vraždu statisíců za pět minut slávy.

Jo a sorry, díky této kritice jsem malý ubohý čecháček, který nechápe obštování pár stovek či tisíců lidí. Správné trendy individuum se smrti nikdy neštítí. A pokud umírají jiní, tím více je to trendy. Možná by bylo nutno doladit barvu kravaty ?



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 2:

V 3/10/2011 9:13 dop. , Blogger Tribun řekl...

Ten plán má jednu zásadní chybu: není jasné, kdo bude koulet, a kdo přikulovat.

 
V 3/11/2011 3:13 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Milonářský synek a autor myšlenky humanitárního bombardování se opět nechal slyšet.Z postu "nejvyšší morální autority" ne o rozkrádání státního majetku ve velkém,o největší korupci v dějinách České republiky nebo o nesmyslných neoliberálních reformách namířených proti většině lidí,ale o vojenském převálcování jednoho státu na severu Afriky. Co na tom,že by zahynuli ženy,děti a staří lidé! Vše ve jménu nastolení jediné správné demokracie,kterou nosí ve své hlavě občan Havel. NATO má k tomu dost vojenské síly,ještě štěstí,že nebylo zrušeno spolu s Varšavskou smlouvou,jak náš mírotvorce v roce 1990 plánoval. Ale to už je tak dávno,že si to dnes jistě nepamatuje. Zkrátka když něco neodpovídá Havlovu vnímání demokracie a lidským právům,jediné správné řešení je humanitárně bombardovat!

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka