pátek, května 28, 2010

Vol pravici, vol bankrot

Krátká informace pro ty pravicové voliče, kteří chtějí jít k volbám až na poslední chvíli. Vámi preferované strany nás celou dobu oblažovaly informacemi, jak levicové prorůstové recepty jsou zhoubné, jak nás čeká snížení ratingu a díky tomu jasné zdražení půjček a poté klasický pád do dluhové pasti. Španělsko se vybralo cestou TOP09 a ODS, efekt se dostavil okamžitě. Agentura Fitch mu snížila rating, protože podle jejich výhledu je samozřejmé, že drastické škrty omezují možnosti hospodářského růstu.

Drazí pravičáci, proč volbou těchto bankrotových pravicových receptur, zvláště autorizovaných našimi podvodníky řeckéhu stylu, kteří zadlužení z roku 2008 ve výši sto miliard vydávali za nejlepší rozpočet s účtem pouhých minus miliard dvacet, chcete ublížit našim nebohým dětem ?

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 3:

V 5/29/2010 10:32 dop. , Blogger Tribun řekl...

Protože "credo quia absurdum est". Nevolí řešení, volí víru a pomstu kacířům, volby mají zajistit křížovou výpravu proti pohanům (sociální demokraté a jiní židobolševici). A také věří tomu, že když jiní budou mít méně, tak zbude víc na ně, a to je nejzazší horizont, na který vidí. Kdo a jak zaplatí jejich blahobyt je nezajímá.

 
V 5/29/2010 2:36 odp. , Anonymous Média řekl...

Je po prvních odhadech . Můj názor? Za prvé, již podle eufórie redaktorů ČT hoďku před vysíláním bylo vidět, že to bude smutný den. "To" /rozuměj vulgární Kalousek/ se již cítí členem vlády, ne li premiér. Žvatlání Johna ...To je šílenství samo. Druhý dojem: Média a jejich náklonnost k pravicové politice vyhrála. Co k tomu říci? Mediokracie ,sobectví, vulgarita, arogance vítězí. Prý si voliči své vlády zaslouží. Nevěřila jsem, že se lidé nechají tak silně zmasírovat. Tak ať je bůh s námi. Tak ráda bych se mýlila...

 
V 5/29/2010 3:17 odp. , Anonymous Jan řekl...

Dlouhá léta v "socialismu" jsem se těšil z geniality tohoto národa. Jak správně a hlavně unisono uměl pojmenovat věci. Tomu nahrávala i skutečnost že přežil v historii ty nájezdy ze severu na jih, z jihu na sever, ze západu na východ, z východu na západ. Tak jsem věřil, že se v této kotlině vytvořil silný pud sebezáchovy, byť ne zrovna hrdinský. Leč mýlil jsem se. Za toho "socialismu" opravdu promluvil jen ten, kdo měl věci promyšlené a ostatní tiše souhlasně mrmlali, což vypadalo jako názor. Když krátce po roce 89 vyrukovali s nabídkou superostrých nožů za tisíc a superhrnců za tisíce, říkal jsem si: "Kampak s tím na tenhle národ, ten má jiné hodnoty". Nuž po více než dvaceti letech a specielně v tuto chvíli si bohužel říkám: "Jsme stejná masa ovládaná "elitami" jako všude jinde na světě." Mýliti se je prý lidské. Ale i trpké. A ještě trpčí.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka