čtvrtek, května 13, 2010

Otevřený dopis panu Kalouskovi

Nevážený pane Kalousku,

velmi mne potěšila vaše fascinace dopravní kampaní proti nezodpovědným řidičům, zvláště v kontextu vaší lásky k nápojům rozvernějšího typu. O jednoho nafoukaného ožralého idiota na silnici méně, tím lépe pro všechny. Na druhou stranu je smutné, že při pokusu o širší aplikaci onoho hesla, vám ve vašem vtipném rybníčku došli kapříci a zapomněl jste i na svoji portmonku.

Ano, je krásné, že občanům rozesíláte složenky k úhradě. Ale za prvé, uhradil jste vy a pan kníže již tu svoji ? A za druhé, uhradil jste alespoň vy tu správnou částku ? Chápu, že jste pravicový politik, proto je vaším cílem rozložit co nejvíce jakoukoliv zátěž, a hlavně ať ji platí i ti co se nemohou bránit. Jenže jednou za čtyři roky si i my občané dokážeme vzpomenout na to, kdo zde kdy a jak hospodařil. Starosti pouze o levicovou političku Horákovou necháme idiotům z Mádlova rodu, ať tu levičačku uráží jak chtějí. Nás nezajímá pouze minulost, ale i dnešní den a budoucnost.

Nebudu vám vytýkat vše. Ale i když vezmu omluvu na vaše telecí padáková léta, tak od roku 2002 jste byl vládní poslanec - a dělejte si na oblbnutá telátka jakékoliv oči, vy jste byl jednou z parlamentních rukou lidožravého pana Paroubka. Byl jste ten, který jasnou většinu naší dluhové zátěže schvaloval, pokud ji dokonce přímo nenaplánoval. Proto, s podobně demagogickým přístupem jako máte vy, požaduji po vás uhrazení dvousetiny z nárůstu státního dluhu mezi lety 2002 a 2010. To mi vychází zhruba na nějaké tržně zaokrouhlené 4 miliardy korun (pokud budete trochu poctivý, tak uznáte, že vinu mají jen vládní poslanci a proto o vlastní vůli částku zdvojnásobíte). Jinak samozřejmě můžeme začít přemýšlet o exekutorech.

Bez Pozdravu

složenkový občan

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 6:

V 5/13/2010 12:27 odp. , Blogger Tribun řekl...

Dobře, moc dobře. Omlátit jim to o hlavu. Vytisknou a poslat, ať vědí, zač je toho loket.

 
V 5/13/2010 7:59 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

a přiložit volební lístek jejich strany.

 
V 5/14/2010 10:59 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jestli jste měl Vy a Vaše strana ještě nějaké voliče,tak doufám,že jste o většinu tímto přišli.Pane Kalousku-Vaše drzost nezná mezí.V politice jste řadu let=myslíte,že lidi v této zemi nemají paměť?Já jako řadový občan již několik desítek let platím do státní pokladny každý měsíc nemalé částky a vůbec si neumím přectavit,jak bych mohl ovlivnit já -léta špatné hospodaření našich vlád.Dělá se mi z tohoto opravdu špatně.S pozdravem Cerman.

 
V 5/14/2010 2:04 odp. , Anonymous mira řekl...

A to ještě nestačil za svého vládnutí protlačit mega ekozakázku za 150 miliard+270 miliard církvím to by musel mít složenku o 40000 vyšší.

 
V 5/14/2010 3:04 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Miroslav Kalousek,který je přes dvacet let ve vrcholné politice,ztratil již veškerou soudnost a musel se zřejmě úplně zbláznit! Připomínám jen holá fakta.Tak zv. státní dluh činí cca 1200 miliard Kč. 50% současného veřejného dluhu, tedy 600 miliard korun ze 1,2 bilionu, je přímým nákladem transformace a důsledkem chyb vlád ODS, KDU(Kalouskova rodná strana) a ODA v letech 1992-1997. Šlo zejména o nezdařenou kuponovou privatizaci a tzv. bankovní socialismus, které skončily nutností sanovat podniky a banky ze státního rozpočtu stovkami miliard korun.Otec této naprosto zpackané transformace,Václav Klaus,dnes samozřejmě tvrdí,že to byla nezbytná daň za privatizaci! 300 miliard, tedy 25% současného veřejného dluhu, vzniklo zadlužováním v letech 2007-2009 za vlády ODS a působení M. Kalouska na ministerstvu financí. Jen prostý součet deficitů státního rozpočtu v letech 2008 a 2009 (jež sestavoval M. Kalousek) činí 291 miliard korun! M. Kalousek nesnížil veřejný dluh během svého tříletého působení ve funkci ministra financí ani o korunu! Jen ho dále zvyšoval.Nyní tentýž M.Kalousek šíří poplašnou zprávu a rozesílá všem slušným lidem v tomto státě složenku ve výši přes 120000 Kč. na jednoho občana s dodatkem,že pokud nebudou lidé volit pravici,která má většinu těchto dluhů na svědomí,vzroste účet na složence na 200000 Kč.!Nehorázné a sprosté chování M.Kalouska vůči občanům této země dostoupilo svého vrcholu!

 
V 5/15/2010 9:00 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jsem rád, že máme rozumné spoluobčany, ale bohužel je nás podle předpovědí výsledku voleb stále málo. Je mi na zvracení nad způsobem Kalouska, hlavního politika, který zavinil ten strašný deficit státního rozpočtu. Nyní se k tomu vůbec nehlásí, ale nejen nehlásí, on klidně říká ať ho zaplatí ti, kteří na rozkrádání se vůbec s ním neúčastnili. Fuj, všeho schopný Kalousku, měl bys být na zbytek života zavřený, abys už nemohl tomuto státu škodit.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka