pátek, dubna 08, 2011

Vik Bárta a ti druzí

"Peníze nikomu nedávám, ani přes prostředníky. Je to pro mě naprosto šokující,"
Vít Bárta 3.4. 2011

"Pan Bárta nám všem oficiálně nabídl, že pokud jsme se dostali do finančních problémů, tak že nám poskytne finanční dotaci. Bylo to prezentováno, že je to dar,"
poslankyně VV, věrná Bártovu křídlu, Jana Drastichová 7.4. 2011

Samozřejmě oficální verze je, že o žádné dary nejde, jde jen jakési nedokladované půjčky které poskytuje dobrosrdečný strýček Vik Bárta. A vše by mělo být asi naprosto v pořádku, jako je to v případě paní státní zástupkyně, která nejdříve zastavila trestní stíhání prachatickému podnikateli a pak si od něj půl miliónku půjčila. Řekněme, že té půjčce budeme také jako v případě pana Bárty věřit. Zavazuje si člověka velmi výhodná bezúročná půjčka bez dokladů ? Jestli ano, není to také úplatek nebo něco jemu velmi blízkého ?

Takže pan Bárta ať se vyšetřování skončí jakkoliv, nepatří na jakékoliv ministerstvo, protože i tou půjčkou de facto korumpoval spolustraníky. A je úplně jedno jestli ho sestřelil nějaký kmotr, velrybář nebo jiný dinosaurus. A také je úplně jedno, jestli Vondra kradl více nebo méně. To jsou dvě kauzy, které není nejmenší důvod míchat. Jeden ať vypadne za korupci a druhý v nejlepším případě za nekompetenci. A zbytek té zkorumpované a neschopné vlády ať klidně vezmou s sebou.



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 4:

V 4/09/2011 1:20 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

jakapak pujcka - to slovo vubec neberte do ust pane autore, neprebirejte jejich slova.

Pujcka to neni, protoze skutecnym umyslem byl uplatek... Jednani se posuzuje podle skutecnych umyslu, nikoliv predstiranych.

jg

 
V 4/09/2011 8:07 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jaký úplatek?
Pan Bárta prostě chtěl, aby poslanci z jeho strany chodili hezky oblékaní, nosili kabelky od Vuittona a nemuseli jezdit MHD.

 
V 4/09/2011 9:42 dop. , Blogger Tribun řekl...

Pan Bárto prostě chtěl, aby mu jeho zaměstnanci nedělali ostudu. Kardinální otázka zní ale jinak: když člověka jako je Bárta nechceme v politice, proč bychom ho měli tolerovat v byznysu?

 
V 4/09/2011 4:05 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Dobrosrdečný a všem přející strýček Vítek dává všem svým lidem ve své firmě - pardon poslancům za Věci veřejné, stotisícové a milionové dárky. Tomu na splacení dluhů,jinému zase na pěkné oblečení, dalšímu třeba na nové auto. Vždyď je to přece normální,jak nás poučil kámoš pravdoláskaře Havla Schwarzenberg. Mnozí důchodci již zvažují,jestli si koupit potřebný lék nebo něco k jídlu, zatímco hodný strýček Vítek rozhazuje plnými hrstmi statisíce.Je zcela zřejmé,že každý z poslanců VV dostával příslušnou obálku, vždyď každý přece potřebuje nějakou tu korunu a poslanci jsou přece také lidé a potřebují jíst. Jen si nejsem jistý,jestli tentokrát dokáže otec-zakladatel,až se vrátí z Jižní Ameriky,tuto morální žumpu vypumpovat.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka