středa, července 11, 2012

Tři postřehy k vydávání Parkanové

1. Není možno během dlouhých jednání v poslanecké sněmovně omezit výdej alkoholických nápojů v kantýně a také v okolí parlamentu ? Miroslav Kalousek s přibývajícím časem byl čím dál agresivnější, primitivnější a sprostější a hlavně se mu čím dál tím víc lámal jazyk a jeho výroky ztrácely smysl. A sakra, asi mně čeká žaloba.

2. Funkcí poslanecké imunity je podle mého selského rozumu ochrana poslanců před politickou perzekucí. Pokud pan Kalousek a politici, kteří hlasovali proti vydání Vlasty Parkanové k stíhání, tvrdí, že k něčemu takovému dochází, ať jasně řeknou, kdo za tím stojí. Jen idiot by tvrdil, že zde  politiky pronásleduje nějaký osamocený policejní vyšetřovatel. A že tento jeden policista vytváří policejní stát. Nepodezírám ministra a poslance z totální idiocie, tudíž chci znát jména, která za tím jsou. A nebo nejde o politickou perzekuci a je zde hájen jen kamarádíček kriminálníček. Možná, aby při vyšetřování moc nežvanil.

3.Ve Sněmovně padaly různé výroky o estébáckém či policejním státu. A není to nic nového, slyšíme je už několik týdnů. A to z úst jednoho z nejvyšších představitelů našeho státu. Zvláštní. A ještě zvláštnější je fakt, že ministr, který  šéfuje policii, stále mlčí a svůj resort nehájí  ... Je Kubice neschopná loutka nebo je na  nařčení něco pravdy? V obou případech je to na okamžité odvolání.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 1:

V 7/12/2012 8:35 dop. , Anonymous Tribun řekl...

Doplnil bych bod č.4: Existuje něco, co už by Kalousek neustál? Zatím se zdá, že jedině smrt, a ani tou bych si nebyl v jeho případě jistý.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka