pondělí, dubna 26, 2010

Altner aneb jak dělat z lidí debily

Spor o Lidový dům či přesněji o náhrady za práci, ať si řeší právníci. Pan Altner ale jednou za čas, kupodivu tak nějak kolem voleb, vytahuje svoji smutnou story, jak to trpěl a vlastně je to nepochopený samaritán. A samozřejmě pravicová média ráda jeho vyprávění publikují. Tentokrát mu vyšel článeček u Neviditelného psa.

Není tam vlastně nic moc nového, taková obvyklá mantra, kterou houká už několik let. Zaujaly mne ale dvě jeho formulace: V ovzduší afér s financováním politických stran, jsem v roce 1997 vnímal ČSSD jako politickou stranu sice s nevýraznými preferencemi, ale jako možnou naději pro demokracii. a V roce 1998 ČSSD zcela nečekaně volby vyhrála a dostala se k moci.

Pro připomenutí, již v roce 1996, neboli o rok dříve než pan Altner začal vnímat, ta v dalších volbách nečekaně úspěšná ČSSD získala druhé místo s výsledkem 26 procent a tento nevýrazný výsledek byl jen o 3 procenta nižší, než skóre vítěze. Kdo si dokáže sečíst dva plus dva, tak nevidí nějakého nebohého ošizeného altruistu, ale obyčejný manipulátorský mozeček, co se snaží dělat z lidí blbce.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 0:

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka