pondělí, března 22, 2010

Omluvil se Topolánek ?

Mirek Topolánek se pustil do všech kolem sebe, bez základních historických znalostí ale s dobrou výbavou komunistického politruka ocenil církve, poté podle Streicherových zásad porozkoumal rasový profil a na konec na modlu Heydrichových zlatých myšlenkových perel si odplivl nad tím českým póvlem. Není to samozřejmě poprvé, jeho fascinace třetí říší a jejím odkazem je dlouhodobě známa a novináři tolerována, jako takový chlapácký úlet. Mireček také už poslal nějaké dvě omluvy Honzíkovi a Gustíkovi a možná i některým občanům a vlastně prý nám všem.

Jsou to ale opravdu omluvy ? Nezdá se mi a to ze tří závažných důvodů.

1. Pokud se někomu chci upřímně omluvit, tak to nenechám psát nějakého cizího člověka, například zaměstnance osoby, kterou jsem urazil. Omluva nemusí být skvěle formulovaná, omluva musí jít ze srdce, takže výmluvy na nutné úpravy nejsou vůbec na místě.

2. Pokud se někomu chci upřímně omluvit, tak říkám omlouvám se. Neříkám omlouvám se, ale. Topolánkova omluva je vlastně výkřikem já nikdy nic takového neřekl a vůbec za to může nějaké židozednářské spiknutí a možná i tradiční Paroubkova bradavice. Něco takového by mne spíše urazilo a není divu, že i premiér po přečtení Mirkovy zkroušenosti oznámil, že s tímto slušným šéfem ODS omezí kontakty na minimum.

3. Pokud se někomu chci upřímně omluvit, tak si nesmím stále myslet to, za co se omlouvám. A přinejmenším v jednom z těch případů Topolánkovi vůbec nejde věřit. A jde o to vepřo knedlo zelo. Obyčejní lidé co nevolí ODS jsou trnem v oku modré strany a jejího šéfa už dlouhou dobu. To jsou ty neustálé fiktivní příběhy o panech Slušných a Hodných a na druhé straně jsou ti hnusní žrouti vepřového, které je nutno zavřít a nakopat do prdele. To je přeci i kampaň ODS pro nejnovější volby se skvělým modrým Dobrákem a hnusným třicetikorunovým Řimbabou. Ještě před týdnem si přeci pro tyto urážky udělal Topolánek i tiskovku. Tak ať teď nemlží s falešnými a prázdnými omluvami.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 7:

V 3/22/2010 4:58 odp. , Anonymous orinoko řekl...

Tupolánek je opravdu "svůj". Omluva ve stylu Chytré Horákyně aneb Aby se Vlk nažral a koza zůstala celá. Nechat se fotit pro časopis bukanýrů a zároveň si tam pouštět ústa na špacír a ještě ke všemu takovým způsobem , to už znamená , že ten člověk je snad už úplně mimo realitu a nervy má v kýblu. Něco takového říci Paroubek se svojí bradavicí , tak už se v této zemi střílelo snad ze dvaceti Sametových Auror. Je s podivem , jak taková lidsko-právní autorita , jakou je Havel , toho času Václav na vejminku, mlčí jak zařezaná. O mlčení se říká, že znamená souhlas, je tedy tedy Sametový Trubač téhož mínění, jako Tupolánek? Že je třeba lidi zavřít a nakopat do prdele? Celkem by ani nebylo divu. Havel řečený Václav už je součástí systému a Sametové nomeklatury stejně jako Tupolánek.
Včerejší disident a normalizační kariérní svazák se objali v nových kulisách , aby napsali novou frašku - Jak se kalil Samet.

 
V 3/22/2010 7:31 odp. , Anonymous Stan řekl...

Všechno tomu holomkovi prošlo, ale jedno neobratné vyjádření, jež se dá s vypětím všech sil vyložit jako homofobní a antisemitské, a našemu ogarovi nepomůže ani pěší pouť ke Zdi nářků v růžové košilce uprostřed nadržených bukvic...

Tady se Vám, přátelé, trochu divím, takhle skočit médiím a politikům na špek...

 
V 3/23/2010 1:23 dop. , Blogger ods řekl...

Stane viděl bych to mírně jinak.

Z Topolánkových vyjádření skandální jsou dvě a půlka. Homofobního neřekl nic, zvláště v kontextu celého rozhovoru. Čistě antisemtiského tam také nic není, částečně ale automatická negativní asociace Žid a vlastnost to už v rámci obecného přístupu za tu půlku udělá. Potom ať si cokoliv kdokoliv o náboženství myslí, tak jeho nástřel je pro mainstreamového politika naprosto nepřípustný (a vynechávám zas a znova prokázaný historický analfabetismus, kdy náboženství a církev v křesťanském slova smyslu je téměř totéž - on asi chtěl mluvit o katolících, ale to už je jiná pohádka). Na konec zůstal jeho přístup k voličům, zvláště těm kteří nevolí jeho, který i když jsem si dnes poslechl komplet, tak je pro politika nepřípustný. Přesněji, jak už jsem napsal, on se omlouvá za něco co hodlá vylepovat na plakátech po celé ČR.
A že zrovna homofobie a antisemitismus to nafoukly ? Bůh zaplať jinak by ještě novináři napsali jaký je to cool hoch, co správně ocenil opozici.

 
V 3/23/2010 8:54 dop. , Blogger Stan řekl...

Ale o to mi jde, média a spolustraníci ho zlikvidují kvůli "homofobii" a "antisemitismu", který si vycucali z prstu, maximálně se tožiž jednalo o urážku jednoho konkrétního gaye a jednoho konkrétního žida (a kdyby tito řekli, že toto vyjádření od Topola je pro ně vlastně pochvalou, protože pokud uhýbají před levárnami, které jim on nabízí, tak jsou vlastně frajeři, mohli to elegantně shodit ze stolu), ale nikdo se nepozastavuje nad tím, že "konzervativní politik" se zbytečně, a z hlediska blížících voleb i hloupě, obul do církve a urazil většinu svého národa...

Média i politici nám tím dle mého názoru naznačují, že kopat můžeme do všeho, ale gayové a židi jsou tabu. Proč asi?

P.S. Nepochopitelné pro mě vůbec je, že tam lezl, copak tam nemají nějaké poradce a analytiky, kteří by mu řekli, že gayové je stejně volit nebudou, a on naopak přijde o část svého "homofobního" elektorátu?

 
V 3/23/2010 11:19 dop. , Anonymous abc řekl...

Důležité:
Pro naivní ovce, které chtějí stále volit VV, Zemana nebo TOP09. Večeře Topolánek, Kalousek, Zeman, Schwarzenberg. A jak si rozuměli! http://www.lidovky.cz/vynikajici-referat-z-hotelu-hilton-du l-/ln_noviny.asp?c=A100313_000054_ln_noviny_sko&klic=235957&mes=100313_0

 
V 3/23/2010 9:13 odp. , Anonymous Legolas řekl...

V každé jiné civilizované zemi by za výroky,které pronesl chlap s gulama,ogar Topolánek,každý politik musel nutně skončit s politickou kariérou.Nejsme ale v civilizované zemi,jsme v České republice,kde doslova bují rozkrádání státního rozpočtu,kde neplatí zákony, ale naopak vládne soudcovská mafie,kde pravičáci štvou mladé lidi proti důchodcům,kde si za nakradené miliony pořizují přátelé chlapa s gulama vily v Toskánsku nebo v Arabských emirátech,kde se vymýšlejí umělé kauzy,aby se odrovnali političtí protivníci atd.A jak bylo velice správně poukázáno v prvním příspěvku,nejvyšší morální autorita v tomto státě,občan Havel ke všem těmto svinstvům mlčí! Nikdy jsem nevěřil jeho řečem o pravdě a lásce,která zvítězí nad lží a nenávistí.Teď v souvislosti s jeho mlčením se jeho řeči ukázaly jako naprosté bláboly snílka,který vůbec nepochopil,jak to ve skutečnosti chodí v dravém kapitalismu.Havel se u příležitosti 20. výročí sametové revoluce,která však revolucí vůbec nebyla,přiznal,že tehdy národ vědomě obelhal,neboť zatajil ve svých projevech,že se tady chystá nastolení kapitalistického řádu.Věděl totiž,že by mu to většina národa odmítla.Proto nemůže kritizovat dnešní politiky typu Topolánka,kteří denně lidem lžou a tvrdí o nich,že jsou připosraní.

 
V 3/24/2010 9:19 dop. , Blogger Tribun řekl...

Nebuďte nespravedlivý, Legolasi. Nájemná pravda a láska má rýmičku a nemůže kázat. Vždyť i dýchánek s princem Charlesem zrušila (který mimochodem není ani monarcha, ani korunní princ, ani následník trůnu, ani netvoří s Camilou britský královský pár, jak se nám TV Nova snažila opakovaně namluvit).

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka