pátek, července 21, 2006

Topolanek demokrat

Paroubka naše drahá a objektivní média často představují buď jako člověka s mírně autoritářskými sklony nebo dokonce jako naše lokální vtělení Lukašenka. Pro ty nejvíce retardované novináře či komentátory je on dokonce něco jako Stalin nebo Hitler (ten kdo tak myslí dokazuje jen svoji totální nevzdělanost a vrozenou demenci). Ale nechci vysvětlovat, že premiér (stále z vůle Klausovy) není velbloudem. Jen mě zaujalo, že naše senzacechtiví novináři podobným stylem nerozebírají Topolánka. Indicie by pro to byly stejné nebo dokonce podle posledních jednání silnější.
"Překvapilo mě, že nabídli ČSSD vstup do vlády bez projednání ve straně. To je tak vážná věc, že by to měla posvětit výkonná rada," takto překvapeně reagoval na Topolánkovu nabídku Národní Fronty místopředseda ODS Petr Bendl. Ovšem, pokud Topolánek celou dobu démonizuje ČSSD, vysvětluje, že je nutno tuto stranu odstranit ze Strakovky a pak ji sám nabídne místo ve vládě, tak údiv jeho spolustranníků je na místě.
Zároveň, pokud ODS celé poslední vládní období vysvětluje, že s KSČM se spolupracovat nesmí a je nutno Filipa a jeho spolustranníky zahnat do děr, tak pak se člověk nemůže divit, že někteří poslanci ODS reagují takto:"Po antikomunistické volební kampani je to divný vzkaz pro naše voliče - komunisty bereme do party, zatímco s ČSSD schopni dohody nejsme." Tajná jednání Tlustého s Filipem či otevřená Topolánka a Němcové s celým klubem KSČM jsou určitě (ve světle předvolebí kampaně a slibů) pro tu čestnější část voličů ODS důvodem k zamyšlení.
Překvapenost a určitou bezradnost členů ODS mohou vysvětlit i tato slova jednoho ze zákonodárců ODS:"Topolánek na klubu vždy shrne, co proběhlo a co se plánuje. O strategii moc nemluví, takže nezbývá než doufat, že vůbec nějaká existuje." Nic neprojednává, nikdo nic neví, nikoho neinformuje, vychází s iniciativami proti vůli voličů a členů a našim novinářům to připadá jako konstruktivní jednání velkého sedláckého demokrata. Jestli Paroubkovo chování (proti kterému se z ČSSD ozývá minimálně námitek) je autoritářské, tak jak máme rozumět tyto všechny výtky poslanců ODS ?


* výpovědi poslanců ODS jsou z časopisu Týden číslo 29

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 5:

V 7/21/2006 3:06 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Super stránka, jen tak dál. ODS si nezaslouží slitování.

 
V 7/25/2006 11:36 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Trefné, nápadité a serozní. Snad až moc objektivní vzhledem k rétorice pravicových novinářských morchožroutů.

 
V 7/26/2006 4:53 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tím, že propagujete komunismus(Paroubka)porušujete zákony čr! A teď jsem si přečetl o demenci novinářů a při tom se chováte jako dement vy sám!

 
V 7/27/2006 8:20 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Poslední příspěvek je evidentně výblitkem idi/ota, možná to byl dokonce sám Tupolánek. :))) Chlapče (anonymous, 4:53), zamysli se nad svou ultrapravičáckou demagogií, ten tvůj ODSSácký führer Tupolánek tě úplně zmagořil. Ta vaše modrá sekta tu stejně nebude vládnout, tak se s tím konečně smiř. :)))

 
V 8/11/2006 7:17 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Mohu se jen přidat k prvnímu i dalším příspěvkům. Klause sice fakt nemusím, ale to, že Tupolánek je "tupý a prázdný" bylo velmi trefné a předvídavé... asi už věděl, s kým má tu čest:)

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka