úterý, září 12, 2006

Progres Invest

Tak nám odsoudili další modré podnikatele, paní Müllerová. Zakladatelé společnosti Progres Invest Vladimír Michek a Pavel Dvořák podle rozsudku soudu v Hradci Králové si mají odpykat 9 a 6,5 roku. Oba pseudopodnikatelé v letech 1994 až 1997 vylákali od více než 21 tisíc klientů téměř půl miliardy korun. V roce 1997 Michek Progres Invest (a další svoji firmu NTC) prodal a od té doby je nezvěstný, zatím po něm neúspěšně pátrá jak česká policie, tak Interpol. Mezi věcmi, které po jeho odchodu zůstaly v honosném sídle společnosti, je i děkovný list za podporu ODS, podepsaný Václavem Klausem. V listopadu 1995 Vladimír Michek přispěl, oficiálně jen dvěma, sponzorskými dary ODS, jak potvrdil i tehdejší chrudimský oblastní manažer této strany Ivan Pištora. Jeden dar pocházel od Progres Investu a druhý od NTC.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 20:

V 9/12/2006 8:44 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Nejak se nemuzu dohledat vic podrobnosti o teto kauze. Myslim, ze jsem to zahledl na Aktualne, jinak jako kdyby se potom slehla zem. Kdy je zabasli?

 
V 9/13/2006 9:02 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tady to mas cerne na bilem. ;o)
Soud potrestal podvody Progres Investu až 9 lety

 
V 9/13/2006 9:29 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Bylo to v nejakem hlavnim zpravodajstvi?
Myslim TV nova, ct1 - 24. Sleduju to pomerne casto, ale tohle mi nejak uniklo. Ze by nahoda?

 
V 9/13/2006 10:04 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Co k tomu rici? Snad jen to, ze lidi jsou blbi, ze davaji sve zivotni uspory do techhle firem. To co udelali pan Michek a Dvorak je sice moralni precin, nicmene urcite bych je nesoudil...

 
V 9/14/2006 5:49 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Ivan Langer by jistě řekl, že je všechno v pořádku... :-)

 
V 9/14/2006 5:55 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

každopádně je vidět, jací zloději podporují ODS a že to není jen socdem propaganda...

 
V 9/14/2006 10:54 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Myslím, že je špatné, když někdo obere lidi o úspory! Ale na druhou stranu spojovat tyto podvodníky s ODS jen kvůli sponzorskému daru z roku 1995 je ubohost. Větší problém je socanský ministr financí Svoboda, pravomocně odsouzený za tunelování!!!! To je už mezinárodní ostuda!!!!

 
V 9/14/2006 11:08 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Svoboda byl odsouzen, naproti tomu nebyl za podobne ciny odsouzen nikdo z tunelaru z ODS...to je ostuda. Topolanek ven z vlady a pred soud.

 
V 9/14/2006 11:21 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

No víš, jestli to není tím, že socani prokazatelně kradou !!! :-)))))))))))))

 
V 9/14/2006 1:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

11:21 dop: Nevim, zda kradou socani a uz vubec ne, zda kradou prokazatelne. Zato vim pomerne dobre, ze "kultivovani, schopni a vzdelani" lide kolem ODS kradou prinejmensim stejne. Me mineni je posileno jeste tim, ze mam v okoli nekolik fanatickych ODSaku, kteri, jak jinak - jeste pred 18 lety verne slouzili Strane a Sovetskemu Svazu. Kradli tenkrat, kradou dneska....Dalsich komentaru snad netreba.

 
V 9/14/2006 1:48 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Víš jistě, že kradou? Nebo jen mají větší majetek než ty a proto jim závidíš a očerňuješ je???? To je totiž typické pro voliče KSČSSD!!

 
V 9/14/2006 3:57 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1:48: Ano. Typicka reakce vymyteho modreho mozku. Nemam proc zavidet, mam se docela dobre. Ty byvale bolseviky, dnes zaryte ODSaky znam velmi dobre. Mohu prohlasit, ze jsem dobre seznamen s jejich "zivotem a dilem". Klasicka kariera jednoho z nich: puvodne protekcni synacek prominentniho bolsevika, pote modrokosilaty svazak a velka sv.ne, ze se ji i jeji spoluzaci bali, pak kandidat KSC, zavrseno clenstvim ve Strane, ktere umoznuje nadstandardni pristup ke zdrojum, nasleduje kadrovani spoluzaku. Pote prijde nahle listopad 1989 a nas chlapecek "prozre". Razem je z nej velky pravicak a kaze o tom, jak je treba likvidovat levici. Kamaradickove nasemu "bojovniku za svobodu" dopomohou k vyhodnemu korytku, kde ma opet nadstandardni pristup ke zdrojum....JE MNE VAS, MODRASKOVE, OPRAVDU UPRIMNE LITO.

 
V 9/14/2006 4:12 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Me je lito Tebe a tu pohadku o cervene karkulce neznas ? :) Tohle muze rict naprosto kdokoliv ze ty muj agente prisluhovaci :) Ci si muzem pripomenout to jak Jirik jasal kdyz si, nastesti naivne, myslel ze ma 101 a s kym ? :)))

 
V 9/14/2006 4:20 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

4:12odp: Clovece nechte toho, jeste vam praskne cevka v mozku, jak se bezmocne vztekate. Ja tedy Paroubka zrovna nemusim, ale ve srovnanim s ODS a tou sebrankou kolem ni (viz. me vypraveni o znamych ODSacich ci vase retorika) je to porad jeste beranek. Kdyz vas tak pozoruju, musite mit tezky zivot. Porad se vztekat a davat pozor, aby vam neublizila ta "levicova luza", jak vas ucili vasi modri vudcove...To da jednomu zabrat. Fakt vam nezavidim. Nemate nahodou kazdy vecer povinne samostudium modrych spisu velkeho vudce ? A co ideologicke skoleni ? Nezavedla uz ODS pro sve priznivce neco jako byl za bolseviku VUML ? Soude dle urovne vasich prispevku bych se tomu nedivil...
No nechme toho. Odpustte si dalsi nadavky, uz na vas reagovat nebudu. Mravenec me zaujme vic nez takovy trpaslik.

 
V 9/15/2006 4:06 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

No chlape, jak tak koukám, tak se tu zatím vztekáš akorát ty :-D
JJ, tenhle web je snad ještě zábavnější než KSM :-D

 
V 9/15/2006 10:50 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

tak co odesacci kdy mate dalsi politicke skoleni na polytbyru ODS... koukejte sprtat neoliberalismus at vas nevyhodej od kadrovek, modri bolsani

 
V 9/16/2006 5:11 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

nejlepsi na Topolankove vlade je ten Julinkuv mluvci - liliput. ten mne skutecne dostal :-). IMHO je videt, ze to bude skutecne poradny cirkus... :-)

 
V 9/16/2006 11:58 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Zajímalo by mě, kdo a jakým způsobem umožnil rekonstrukci objektu v chráněné části Šumavy na Svatém Tomáši pod rozhlednou Vítkův Hrádek. Taková luxusní úprava uprostřed lesních hvozdů s betonovou zámkovou dlažbou kolem je tam jako pěst na oku. Proslýchá se, že na tom měl svůj vliv i nynější ministr pan Tlustý. Ví o tom někdo něco víc? Není to náhodou také nějaká spící kauza?

 
V 9/17/2006 12:07 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Stránky zarytého socana.Musím se jenom smát,jak statečně tu brání ČSSD.

 
V 9/24/2006 11:10 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

No a my se smějem idiotům,který volí ODSS a přitom maj holou prdel...a ti co ji nemají tak zloději všech zemí spojte se - jasně všichni vám kreténům zlodějskem závidíme,to tu nezapomeňte napsat-to už je tak ohraný jako Michal David....

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka