úterý, října 06, 2009

Kdopak tu lže

ODS měla velkou chuť nakopat svému úhlavnímu nepříteli Jiřímu Paroubkovi zadek. Zveřejnila korespondenci z posledních dvou týdnů a hrdě prohlásila, podívejte jak ten předseda ČSSD lže. O co v dopisech kráčí ?

Na začátku Mirek Topolánek obecně navrhuje jakousi schůzku, Jiří Paroubek jím navrhovaný formát odmítá. Následuje lítost na jedné straně, na druhé potvrzení, že takový formát navíc přes média nevyhovuje. Nejdůležitější ale je, že ODS konkrétní pozvánku na pondělí 4. října zaslala 2. října.

Jiří Paroubek novinářům právě 4. října, neboli v neděli, oznámí, že ODS ho přes média předvolává na schůzky a ODS se dnes ohradí, že to není pravda, přeci dostal dříve jasnou pozvánku doručenou kurýrem a elektronickou poštou. Jenže ejhle, stačí se podívat na tyto dva články - České Noviny a Lidovky. První se objevil 01.10.2009 ve 13:06 a druhý 1.10.2009 v 18:28. Citát z prvního - "Šéf ODS Mirek Topolánek navrhl předsedům všech parlamentních stran kromě KSČM, aby se v pondělí sešli k jednání o budoucnosti vlády Jana Fischera."

Vypadá to, že poslední dobou v ODS se vyrojilo nějaké větší množství blbů z Horní Dolní. Pták se zarputile snažil zdrtit soupeře a místo toho si jen znovu nakálel do vlastního hnízda.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 10:

V 10/06/2009 5:05 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Máte máslo na hlavě - Jiří taky ruší dohody napřed v médiích.

 
V 10/06/2009 5:07 odp. , Blogger ods řekl...

1. žádné máslo na hlavě nemám. 2. to je omluva pro ODS, že jakýsi Jiří cosi dělá ?

 
V 10/06/2009 6:20 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1. Nejsem na rozdíl od vás ODS
2. Není to žádná omluva, pouze vaše pokrytectví

 
V 10/06/2009 6:44 odp. , Blogger ods řekl...

1. to čím jsem je má věc, ale žádné máslo na hlavě nemám neboť žádné pozvánky přes noviny neposílám. 2. to že nějaký Jiřík něco ruší je váš problém ne mé pokrytectví. Tyto stránky mají jasné zaměření, mentálně postižení lidé ale s tím mívají problém a přicházejí sem s výkřiky nekritizujte toto protože někdo jiný tamto. A to je mi prosím pěkně jedno.

 
V 10/06/2009 7:18 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tyto stránky mají jasné zaměření - urážet, urážet a urážet.

Jakto, že nejste ODS - vždyť se tak sám nazýváte - A kdopak tu lže?

 
V 10/06/2009 7:52 odp. , Blogger ods řekl...

Víte co, jste směšný a hlavně dost nudný. Co takhle ještě mi napsat něco o nějakém Jiřím co vás tak trápí. A to jaký mám nick je opravdu má věc milý hochu. Jestli jste tak retardovaný, že kromě zaměření stránek netušíte nic o niccích tak to je také váš problém.

Vůbec hraje se tu stará písnička, vy píšete o ODS to se nesmí máte psát o něčem jiném, to je urážka, maminko pomoc, ubližujou mi. Tudíž zazvonil zvonec a dalšího podobného zpívání je konec.

 
V 10/06/2009 8:54 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ODS udělala školáckou chybu a ČSSD ji v tom s chutí vykoupala. Toť vše. Že by s v době internetu, mobilů a početných štábů nepodařilo dohodnout tak jednoduchou věc, je podle mne nemožné.

P.S. Já být Paroubkem, tak po tom, co zase vyváděl Langr po rezignaci (sic!) Zajíčka také nikam nejdu.

P.P.S. Moc se mi líbil jeden komentář pod Balím (doporučuji) na OM: "Chlap s gulama spravne poukazal na darebaka Pecinu a prohlasil. Pokud nebude odvolan ministr vnitra, odejdou demokraticti ministri z vlady. Kdepak asi slysel tyto vety, nebylo to nahodou pri hodinach MLP na vojenske skole. Jaka to paralela s r. 48."

 
V 10/06/2009 9:03 odp. , Anonymous onlooker řekl...

Jedna paralela by tu byla -
trochu podrobněji na
http://www.blisty.cz/2009/10/5/art49282.html

 
V 10/06/2009 9:10 odp. , Blogger ods řekl...

Tribune, schůzku domluvit jistě lze velmi jednoduše. Ale podle toho co bylo zveřejněno v dopisech situace vypadala takto.

Známý mi napíše, pojďme na pivo někdy někam. Já mu odepíšu, ne ja pivo nerad dal bych si raději víno. O pár dní později mi kamarádi říkají, hele proč ty jdeš na pivo ? A den na to dostávám dopis od známého, jdeme na pivo za týden tam a tam a pokud jsi zodpovědný tak přijdeš.

Tenhle jednostranný s nádechem vydírání postup, kterému říká zvaní či diskuse, ODS ovládla velmi dobře, a bohužel část voličů jí to baští i s navijákem.

 
V 10/07/2009 2:30 odp. , Anonymous Legolas řekl...

V jednání chlapa s gulama se již delší dobu objevují manýry komunistických předáků minulého režimu.Jeho nedávná výzva "všem demokratickým stranám" podpořit Janotův protilidový balíček nebyla nic jiného,než to,co dělali komunisté za minulého režimu. Přikázali stranám Národní fronty,co mají dělat a lidovci v čele s Plojharem srazili podpatky a provedli příkaz.Podobně i s tímto zvacím dopisem ke schůzce. Zdá se mi,že chlap s gulama vůbec neví,že parlamentní demokracie je diskuze se všemi parlamentními stranami,tedy i s komunisty.Asi to,co do něho vtloukala vojenská střední škola za komunistického režimu,má hluboko zažrané pod kůží.Dost mě začínají děsit výkřiky sympatizantů ODS,které tady předvádí Anonymní. Je to ukázka toho,že tito lidé již naprosto ztrácí soudnost a schopnost diskutovat na základě relevantních argumentů. A to začíná být dost nebezpečné,jak známe z historie.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka