čtvrtek, března 11, 2010

Estébáci z ODS

Fotit na mítincích se nesmí a zveřejňovat fotky svých odpůrců na webu už vůbec ne. Takové závěry lze vytáhnout z diskuse posledních dnů. Na pozoru by se měli mít všichni facebookáři, co si dokumentovali zločiny různých ochranek nebo návštěvníků na akcích ČSSD a poté je zveřejňovali na netu. Ale ještě více by se měla mít na pozoru ODS, která nejenže fotky svých odpůrců zveřejňovala, ale ještě k nim pečlivě uváděla další osobní údaje. Každému musí být jasné, že nás Mirek Topolánek evidentně chce vrátit před rok 1989 a všem vzkazuje - Langer už si vás natočil, aby po volbách svámi zatočil a půjdete bručet. I s bobrem. *

Tady přikládám k dispozici článek ODS pečlivě popisující její odpůrce. Čirou náhodou online už není (i když před měsícem tam určitě byl), ale paměť strýčka Google ho ještě zobrazuje. Pokud se někomu odkaz nezobrazí, tak si může zadat do vyhledávače Google - site:cssdprotivam.cz jachtu (celé zvýrazněné, i se site:) - a poté klikne na archiv. Ale protože tato možnost také za čas nebude dostupná, zde ukázky popisek pod fotografiemi ze stránek ODS, jasně dokazujících, že modrý pták své odpůrce pečlivě monitoruje a lustruje (jinak by přeci nevěděl o koho jde a co dělá).

"Antonín Setnička a Petr Secký (v oranžové košili) před zahájením "spontánního" protestu"
"Petr Pravda "nezávislý" politolog, člen ČSSD (vpravo v zeleném tričku)"
"Muž v černém, spoluorganizátor roadshow ČSSD, spolupracovník Petra Seckého a Jiřího Chvojky"


O fotografie k těmto popiskám si napište případně na Jánský vršek i s dotazem jestli nemohou poslat celý svůj estébácký archiv. Nemluvil to kdysi Dalík v Tlustého vířivkové aféře o tom, že má spoustu různých fotek ?

* logika tvrzení z prvního odstavce vychází z logiky představitelů ODS, kterým v jejich ptačích mozečcích nedošlo, že by si měli nejdříve pozametat před vlastním prahem.

-----------------
aktualizace 12. 3. 2010 - ODS je klonem StB i oficiálně, protože kromě zveřejnění fotografie, což zákon dovoluje, také identifikovala na svých stránkách osoby vyfocené a to, jak prohlásil Úřad pro ochranu osobních údajů, je naprosto nepřípustné.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 3:

V 3/12/2010 8:37 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jo, jo. Pro ODS platí na 1000%, že vidí třísku v oku svého bližního, ale břevno v očích svých nikoli. Snad si to už uvědomili i jejich voliči.

 
V 3/12/2010 7:45 odp. , Blogger Tribun řekl...

Příteli, vy musíte být buď hloupý, slepý nebo zaplacený. Jak vědí všichni normální lidé, 101% lidí slušných a 98% všech dobrých ekonomů, když dva dělají totéž, tak to není totéž. ODS chrání svobodu a demokracii a na její obranu může přirozeně použít všech dostupných prostředků, i těch, které nelze tolerovat totalitářům, diktatůrářům a nepřátelům demokracie.

 
V 3/12/2010 7:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Naopak to určo není ani náhodou.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka