pondělí, května 03, 2010

Modré bojůvky jako SA

Nevím, jestli pan Tvrdík srovnání výcviku komand ČEZu s bojovými hrátkami Nečasjugend myslel vážně nebo ho použil jen jako nadsázku, která zvýší čtenost informace. Bohužel efekt je takový, že stále zaniká to nejdůležitější na celé záležitosti, i když alespoň začaly některé informace pronikat víc na veřejnost. Tím základem je, že mládežnická organizace ODS opravdu chodí rozvracet předvolební setkání svého největšího konkurenta. Není to, jak ještě dnes tvrdí iDnes, pouze tvrzení ČSSD, je to smutný fakt.

V Pardubicích, kde neonacistické metody ODS vyšly na jevo, jako první vyrazili proti sociálním demokratům demonstrovat právě tři členové Modrého týmu. A samozřejmě se i na své hrdinské akci vyfotili a dali fotečky na Facebook. Velmi zábavné u výše uvedené fotky jsou i komentáře. Hned první přidal Ottomar Gottstein: Very, very gůůůůůt! :-) Hlavně ty desky neničte, budou se hodit :-) Tento pán, kterému se líbí rozbíjení akcí konkurence a doufá, že transparenty se budou znova hodit (asi někomu naprosto neznámému a nespojenému s ODS), je souběžně předsedou ODS Písek a pětkou této strany na Jihočeské kandidátce.

Stačí se jen prohlédnout onu fotku, případně pobrouzdat po profilech oněch třech výtečníků, kde jim modří kámoši klepou na záda a chlubí se jak příště oni půjdou narušovat a pak si to porovnat se slovy koordinátora Modrého týmu Petra Macha: Spojovat protesty na předvolebních akcích ČSSD s Modrým týmem nebo jakoukoliv konkurenční stranou je blbost. Nedokážu si takové jednání představit. No není to krása ?

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 1:

V 5/04/2010 9:24 dop. , Blogger Tribun řekl...

Krása? To je naprosté úchvatné, skoro to hraničí s orgasmem. Tedy pokud člověk trpí tou správnou sexuální úchylkou.

Mám docela jasnou představu o tom, co by se dělo, kdyby, kdyby se podobně bavila socanská omladina. Stejně tak nepochybuji o tom, že není náhoda, jako kratochvíli si modří mládežnici zvolili. Agresivita, síla, boj - to je jejich revír. A jejich tempo je vražedné pro každého, kdo se jim postaví do cesty. Ovšem oni za to tak úplně nemohou - udělala to z nich média a étos jejich společenské třídy - či třídy, do které touží patřit - říkající, že "bolšány je třeba hubit všemi způsoby."

Čím více poznávám čisté a férové metody pravice, tím lépe rozumím tomu, proč "si Caesar zahalil tvář tógou skonal."

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka