neděle, října 19, 2008

vox populi, vox dei

Na hloubější analýzy bude vždy dost času, jediné co by se mělo zvýraznit, je to, že ti "hloupi" voliči jsou ti sami voliči, kteří před dvěma lety dali šanci ODS. Takže pro modří pánové a jejich sympatici, více pokory.



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 5:

V 10/19/2008 10:23 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Videl bych to trochu jinak. Ti "nebezpecne hloupi" volici, dali hlas jeste vetsim "hlupakum" a naznacili, do jake zkazy by nas dovedli, kdyby se jim umoznilo, aby se mohli vyjadrovat v referendech.

 
V 10/19/2008 10:39 dop. , Blogger Tribun řekl...

Předpokládám, že v následujících dnech se dočkáme řady komentářů zhruba v tomto duchu: Hlas lidu by byl hlas boží, kdyby volal "Po modré společně." Protože pokud není někomu modrá dost dobrá, je to důsledek nepochopení, či přímo hlouposti v tom lepším případě, v tom horším pak jde o důsledek rejdů temných sil, spiknutí, zastrašování a vůbec všeho toho, co pravice nikde na světě nedělá a nikdy nedělala. Hlas lidu, který volá: "Dost bylo modré," je hlas zmanipulovaných, zkorumpovaných, svedených a podvedených voličů, kteří musejí být zachráněni ze spárů lidožravé levice. I proti jejich vůli, i za cenu okleštění občanských a lidských práv a svobod. Pravice se nezříká odpovědnosti, která leží na jejích bedrech, a je připravena ujmout se tohoto náročného a vznešeného úkolu a osvobodit svět od jha levicového tmářství (A protože ani kuře zadarmo nehrabe, nechá si za to později bohatě zaplatit, ale to není třeba zdůrazňovat předem, aby se někdo zbytečně nepoplašil).

Přesně, jak říká Pettruciani.

Ostatně řekl bych, že to začalo již včera ve volením studiu ČT. Jacísi politologové tam teoretizovali o tom, jakou taktiku pro 2. kolo senátních voleb ODS zvolí, a shodli se na tom, že bude opět mobilizační: „Nedopusťte, aby byl oranžový senát!“. I s moderátorem tam byli tři, ale ani jeden z nich nepřipomněl, že se volí pouze 1/3 senátu, který je modrý, a že případné vítězství ČSSD ve všech obvodech nemůže znamenat oranžový senát, ale pouze senát méně modrý!

 
V 10/19/2008 4:54 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Citáty dne SZ - Bursík si myslí, že jejich voliči zůstali doma....
Topolánek si myslí, že většina lidí touží po zrušení vízové povinnosti s USA a stejně jako Tlustý, nepochopili jejich rovnou daň.... Čunek si myslí, že za vše může kausa Čunek, ne Čunek...
Suma sumárum voliči jste stále ti samí hloupí blbci co nás za naše úspěchy neumí patřičně ocenit, my jedničky jsme jen udělali chybu, že jsme včas nevytasili nějakého plukovníka Kubice, Kočka byl na ty naše úspěchy myšlené především upřímně málo. To je ponaučení pro příště. Jinak ale svůj program, své smlouvy s voliči plníme, tak proč dál arogantně nemlaskat do roku 2010 - přece nechcete, aby ti bídáci co volí ČSSD hlasovali v referendech?, nač té lůze dávat chléb, jim musí stačit naše špinavé hry! Však vy do těch dvou let prozřete - pravicový tisk, Langer a ÚVZK se o to postará...

Jen aby ta mapa napříště vzdor všem právě nastupujícím modrým rudobijcům a ochráncům té správné americké demokracie jednoho jediného správného názoru nebyla opravdu rudá...

 
V 10/20/2008 9:17 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Ono jde o nějaký zrušení vízový povinnosti ? - pokud vím, tak se stejně o vstup musí žádat a odmítnutí víza se posouvá až na hranici strejčka Sama.

 
V 10/20/2008 12:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ohledne viz - ono je taky zajimave, ze to oficialni ohlaseni uplne nahodou vyslo na patek, prvni den voleb. I kdyz si myslim, ze hlavni (a pravdepodobne jediny) duvod je jiny - blizici se hlasovani o radaru.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka