čtvrtek, prosince 04, 2008

Zásadový Mirek Topolánek

"Kdyby Mirek Topolánek nebyl premiérem, tak je proti Lisabonské smlouvě."

Marek Dalík 4. 12. 2008 21:55 TV Z1

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 17:

V 12/04/2008 10:07 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

A Marek Dalík je kdo? Mluvčí premiéra?

 
V 12/04/2008 10:14 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak já si vždycky myslel, že Marek Dalík je nějaký polomafián, kterému bych nevěřil ani nos mezi očima, ale teď se ukazuje, že je natolik důvěryhodný, že jej berou vážně a citují dokonce už i levicové weby.

Možná je na čase začít brát vážně i další Dalíkovy výroky třeba o tom, kolik prasáren na ně před volbama ušil Paroubkův tým poradců.

 
V 12/05/2008 9:30 dop. , Blogger Tribun řekl...

Marek Dalík? To je přeci initimus našeho pana premiéra, krk, který kroutí Topolánkovou hlavou.

 
V 12/05/2008 3:04 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Někomu radí Dalík, někdo raději poslouchá kočky...

 
V 12/05/2008 4:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

paroubeeeek za vsechno muze paroubeeek nepiste o mem vudci topolankovi za to muze paroubeeek

 
V 12/05/2008 4:55 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Paroubek? Ale kde že! Za všechno přece může Dalík! A vůbec celá ODS! Vždyť tenhle celý blog není o ničem jiném, než že za vše může ODS! :-)))

 
V 12/05/2008 5:40 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ne muze za to paroubeeek kdyz se pise cokoliv o topolankovi tak musime hned vriskat ze paroubeeek je nejhorsi. rano jsem se probudil a uz na mne utocil paroubeeek. jen se nesmi psat o vlade vlada je svata a topolanek je buh. kazdy nesmysl vlady topolanka a ods omluvime blabolenim o paroubkovi a socanech. paroubeeek je zlo.

 
V 12/06/2008 8:54 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tvůrci tohoto fóra mají zřejmě ambici tvořit inteligentní stránky(tím myslím ty tři krále co tady píší nejčastěji), což se jim většinou většinou podaří. V tomto světle by mě zajímalo co by se stalo kdyby cenzurovali věcně bezvýznamné příspěvky autorů pravděpodobně na nižší intelektuální úrovni. Např. příspěvky anonymů přispívajících 12/05/2008 4:33 a 12/05/2008 4:55.
Diskuze by odumřela, nebo by dostala novou vyšší úroveň? Předpokládám že někdo z Vás má odpovídající administrátorské práva k tomuto blogu.

zeus

 
V 12/06/2008 11:27 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Die, cenzura (respektive příspěvky byly vkládány až po schálení majitele blogu) už tu byla, příspěvků v diskuzi moc nebylo, což se asi nelíbilo. Proto tu opět máme prapodivné demagogické diskuse, ale komu se to chce číst, když po rozjetí "kafemlejnku" jsou to pořád cca 3 zacyklené příspěvky?

 
V 12/07/2008 2:18 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Ještě než půjdu spát tak hodím odkaz na pána s hezoučkým jménem a povahou čertíka z krabičky. Možná jste to četli, ale pokud ne je to legrace.
zeus

 
V 12/07/2008 2:19 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

heh tady je:
http://hedvicek.blog.cz/0807/jak-na-mne-psali-udani-z-ceska

 
V 12/07/2008 3:08 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Jako asi každému čtenáři tohoto blogu musí být jasné, že za vše může "Zásadový Mirek Topolánek" s Dalíkem. O ničem jiném se tu totiž nedočtete. Kolik desítek článků tu třeba vyšlo o zbytečnosti a nefunkčnosti protiraketové obrany? A když Američané provedou její úspěšný test, tak je najednou ticho po pěšině a raději se pro změnu hází špína na Topolánka. Vskutku objektivní práce...

 
V 12/07/2008 3:41 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

o zbytečnosti a nefunkčnosti?
Možná někdo taky, ale gró pojednávalo o důsledcích!
a) zeměpisné umístění a dopad - studená válka. Ruské lodi už jezdí Panamským kanálem. Nebo se pletu?
b) nejsilnější radar na světě (po již zadané modernizaci fě Raytheon) v hustě obydleném prostoru středních Čech - podklady co do elektromagnetického vyzařování jsou nedostatečné a i obhájci už přiznali, že s vše upřesní "po instalaci".. Radary pro řízení letového provozu nepracují v pásmu X, zato v tomto pásmu pracují mikrovlnné trouby.
ak-47 - jak že to říkal Kozina? Do nějaké doby a uvidíme.

 
V 12/07/2008 4:21 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

a) zeměpisné umístění a dopad - studená válka.

Byla to Ruská federace, kdo odstoupil od Smlouvy o konvenčních silách v Evropě (CFE) proto, že se jí nelíbilo vstupování dalších zemí do NATO, a proto, že smlouva „neodpovídala zájmům národní bezpečnosti Ruska“. To je oficiální prohlášení ruské generality. USA už nenakupují nové tanky (M1A2) - jen modernizují své staré. A co dělají rusové? Nakupují T-90S, vyvíjejí další těžký tank, a to s jediným účelem, jak se o něm vyjádřil hlavní konstruktér: „(tank) bude mít dělo schopné probít pancíř amerikanského Abramse.“.

Tedy Rusko věnuje veškeré své úsilí na poli vývoje tanků na tank do konvenčního konfliktu Rusko proti USA. Oproti tomu USA místo dalších MBT pracují na programu FCS - jehož vozidla by ovšem byla neschopná přežít v tankovém boji. Celý FCS program je primárně určen proti protivníkům zaostalým o několik generací oproti USA a k protipovstaleckému boji.

Co se týče balistických střel, tak USA zrušily(!) své LGM-118A, ekvivalenty ruských Topolů a ruší letky LGM-30. Co dělá Rusko jako reakci na toto americké jaderné odzbrojování? Staví nové a nové Topoly-M (RS-12M1) a vyvíjí nové RS-24.

Co se týče ponorek, USA zrušily superponorku tř. Seawolf a staví místo toho o dost horší Virginie, které jsou dělané pro výsadky komand a boj se státy třídy Iránu apod. Co dělá Rusko? Staví nové ponorky obdobné kategorie jako Seawolf a chvástá se, jak s nákladem nukleárních raket proniknou na kontinentální šelf USA.

USA upravily B-52 a B-1B pro konvenční roli. Rusové reaktivují těžké strategické Tu-160 a starší Tu-95.

Tolik ke studené válce.

b) nejsilnější radar na světě

Kromě toho, jak úzký vyzařovací paprsek má radar a kromě toho, že díky uspořádání radaru jej není možno zamířit po obzor, stojí za zmínku, že tento „nejsilnější radar“ na světě bude zapnut pouze v případě kalibrace nebo aktuální hrozby.

 
V 12/07/2008 7:15 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ne za vsechno muze paroubek a o topolankovi se psat nesmi a musi se vychvalovat mirove zbozi spojenych statu ktery jsou nejlepsi zemi na svete co ze svych humannich predelanych letadel sype cukr na hlavu lidem v afganistanu a iraku. proc se furt neplive na paroubkaaaa a nechvali usaaaa to je nespravedlivyyyyy a neobjektivniiii.

 
V 12/07/2008 9:34 odp. , Blogger ods řekl...

Zeus, velmi nerad zasahuji jakkoliv do diskuse, jediné co občas promáznu je nejedlý spam. Vždy jde nežádoucí příspěvky "sklopit" a nezobrazovat - stačí kliknout na "řekl(a)".

Ahura, moderování vždy může být zapnuto, stačí že Nejedlý zas bude přehánět a zvláště krást prostor (po smazání bude zarputile vlepovat to samé do kolečka). A to že se zas prohlásí za vítěze pronásledovaného za názory je mi docela jedno.

 
V 12/08/2008 5:57 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ne za vsechno muze paroubek a o topolankovi se psat nesmi a musi se vychvalovat mirove zbozi spojenych statu ktery jsou nejlepsi zemi na svete co ze svych humannich predelanych letadel sype cukr na hlavu lidem v afganistanu a iraku. proc se furt neplive na paroubkaaaa a nechvali usaaaa to je nespravedlivyyyyy a neobjektivniiii.

Nevšiml jsem si, že by tu někdo něco takového tvrdil. Můžete dát nějaký odkaz?

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka