sobota, ledna 06, 2007

Hodnotový žebříček špiček ODS

Žebříček hodnot je základní orientaci lidského jedince v boji s
časem během fenoménu zvaného život. Je to věc naprosto soukromá
a mnohé z něj se zejména u politiků projeví jen v slabých
chvilkách, bezděčně, ale o to však více šokujícím způsobem.

Vezmeme li špičky ODS, pak by se dalo uvažovat o hodnotách
pravicových. Mezi ně patří bezbřehý kapitalismus, spojený s lobbismem a
napojením na šedou i černou ekonomiku. Bystrý pozorovatel české
politické scény však objeví alarmující projevy hodnot špiček ODS,
zejména z prohlášení o nulové toleranci, toliko jen projev
naprosto totalitního chápání v řadách proklamativně demokratické a
občanské partaje. Jde o totalitní sklony, které tato partaj více
odhaluje slovy svého předsedy, zejména jeho výrokem o noci dlouhých
nožů. Zde již je jasné jakou totalitní moc špičky ODS preferují.

Bystrému pozorovateli neujde ani pronikání této hodnotové
orientace do skrytých vztahů, zejména se špičkami policie, jako v
případě pana Kubiceho. Policie tak plíživě přestává být nestranickou
organizací a bude tomu tak zejména za ministrování pana Langra.
Následovat by měla armáda, aby se vytvořil předpoklad pro násilné
převzetí moci. Junta je obvyklým krizovým scénářem pravicových
stran v případě marného boje o moc ve státě.

Další dobytou baštou pravicové totalitní hodnotové orientace
špiček ODS jsou média, která naprosto objektivně straně nazvané
občanská a navíc demokratická nepokrytě straní.

Nyní jsme svědky uchopení moci touto stranou, toliko však
nelegitimnímu, totiž parlamentem neschválená vláda jest vládou
nelegitimní. O prodlužování tohoto stavu se velmi účinně stará přímo
hlava státu, toliko jen čestný předseda strany nazvané občanskou a
demokratickou.

Možná by se mohle zdát, že jako autor tohoto článku jsem zarytým
levičákem a komoušem, ale tvrdím že tomu tak není. Jsem
pravicově orientován a jsem demokrat. Jen mne děsí profilování ODS,
které naprosto nepokrytě připomíná boj o moc v jiných demokratických
státech, které se záhy proměnily v diktatury. Vždyť i Hitlerova
NSDAP byla podle názvu stranou socialistickou a dokonce dělnickou.

Na závěr dovolte jen poslední nevědomý a spontání projev hodnot
špiček strany, která se nazývá občanskou a demokratickou. Jde o
jakousi oslavu této strany v naprosto unikátním a o to více
ilustrujícím prostředí. Mám na mysli památník na Vítkově, kde špičky
strany ODS trsaly v rytmu disko v čele s panem předsedou mezi
katafalky pohřbených významných Čechů. Toliko jen, že hodnota oslav na
místě odpočinku mrtvých je z hodnotového žebříčku sekt
satanistických. Buďme rádi, že šlo jen o oslavu a ne o orgie.

poslal TodK

-----------------

Aby nedocházelo k nedorozuměním, dopsal jsem pravidla do stránky s informacemi (týká se to stejně jen několika "misionářů", většina čtenářů je dávno zná a nikdy neporušovala).

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 45:

V 1/08/2007 6:11 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

souhlasim ale nevidim to zase az tak krizove,to ze tady "vladne" vlada kterou krome pana proffesorisima Klause nikdo nepotvrdil je fakt na nic,takova vlada by nemela cekat mesic a zatim si v klidu vladnout nez si pujde do parlamentu pro duveru

 
V 1/08/2007 2:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Sice se tu v každém článku píše, že ODS je to největší zlo na světě, které ovládá média, vládne jen díky podpoře hradu, je předvojem Hitlerovy NSDAP a tencemi na mrtvolách vyznává satanistické praktiky, ale to už všichni víme. Za vlády ČSSD plnil tisk svou opoziční roli a psal o neúspěších vlády (kromě stranických Haló novin a Práva) - nemá smysl psát o neúspěších opozice, když nemá exekutivní moc. Tehdy vzinkl dojem, že jsou všechna média pod palcem ODS. I dnes plní média roli čtvrtého pilíře demokracie a kritizují současnou vládu - stačí si otevít libovolný deník, který píše (podle slov Paroubka) "v žoldu ODS". Četl jsem, že smyslem tohoto blogu je dělat opozici současnému tisku - tedy vydávat články, které se v tisku neobjeví. Z toho důvodu mi není jasné, proč se zde píše stále ve stejném duchu o tancích na mrtvolách, o kterých jsme se mohli dočíst všude jinde. Že by šlo v tomto blogu pouze o kritiku jedné strany za každou cenu? To nedává smysl. Poznámka o Hitlerovi ale dává bystrým čtenářům tušit, že se jedná pouze o parodii na články otiskovaných v levicových médiích. Proto bych chtěl za články poděkovat, neboť tak vtipné články jsem již dlouho nečetl. Díky.

 
V 1/08/2007 3:06 odp. , Blogger ods řekl...

Je mi líto, ale když sáhnu po komentářích v novinách, tak vidím, jak za vše může Paroubek, ČSSD, komunisti, zednáři a možná někdy trochu Topolánek, který ale jedná tak jak jedná protože Paroubek, ČSSD ... a tak do kolečka. Vládu se sice občas kritizuje, ale proč najednou když je ČSSD v opozici, tak se jí novináři nevěnují stejně jako v minulém období ODS, čili minimálně ?

 
V 1/08/2007 4:04 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Nevím, jaké komentáře čtete, ale já jsem za poslední půlrok nečetl ani jednou, že by za vše mohl Paroubek, ČSSD nebo komunisti. Naopak o neschopnosti ODS, Topolánka či Klause sestavit vládu čtu dnes a denně a tento blog není vyjímkou. Novináři se ČSSD nevěnují minimálně právě proto, že ČSSD není tak úplně v opozici, protože bez podpory ČSSD žádnou vládu mít nebudeme a martyrium se sestavováním vlády bude pokračovat dál. S klesajícími preferencemi ČSSD bude levice blokovat předčasné volby, které by podle průzkumů preferovalo plných 65% obyvatel...

 
V 1/08/2007 4:12 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Kritika ČSSD už není tak velká jako za její vlády. Ale přesto se novináři pokouší svést na ČSSD dost věcí. Na druhou stranu je pravda, že už i v pravicových médiích zazněla opatrná kritika na ODS.

 
V 1/08/2007 4:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

A položme si otázku - nebyla ta kritika ČSSD oprávněná?

 
V 1/08/2007 5:23 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Já bych měl jinou otázku: dělala-li ČSSD chyby, znamená to, že ODS je může dělat také a nikdo ji za to nesmí kritizovat?

Minulost je pasé, tu nezměníme. Změnit můžeme pouze budoucnost. Proto jsem tak citlivý na to, co ODS dělá a říká, protože to je ona, kdo nyní silněji ovlivňuje naši budoucnost. A já nevidím, že by se ODS chtěla z minulosti poučit, naopak, má našlápnuto na to leckterou chybu zopakovat. Přitom každý přešlap svádí na minulost, že ona za nic nemůže.

Možná se čeští novináři pochlapili a tisk přestává kálet jen na jednu hromadu. Nevím, už dlouho jsem noviny nečetl. Česká žurnalistika je tak mizerná, že je to ztráta času. Výjimky existují, ale v konkurenci nájemných pisálků produkujících plky (chléb a hry, pamatujete?) pro masy se zcela ztrácí.

 
V 1/08/2007 5:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Jistě že může ODS kritizovat kdokoliv. Stačí si otevřít libovolné noviny a kritiky ODS je tam přehršel. Proto mi není jasný smysl blogu, který píše to samé, co v novinách, jenom humornější formu (Hitler, satanisti...). ODS jistě dělala a dělá mnoho chyb. Nicméně svádění na minulost je spíše doménou jiných stran (nebo jste snad slyšeli, že Paroubek někdy přiznal nějaký svůj omyl?). Česká žurnalistika bezesporu je mizerná, o tom nemůže být sporu. Nicméně se domnívám, že takovéto účelové články renomé české žurnalistiky nijak nevylepší.

 
V 1/08/2007 6:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Opravdu libovolné noviny ?
Co já jsem si všiml tak noviny jsou plné Topolánka a Talmanové.....jiné články o ODS jako takové jsem tedy moc nezaregistroval...

 
V 1/08/2007 9:36 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak to jste zřejmě nečetli v MF Dnes komentář od Hřebejka. Jinak v každém periodiku si můžete přečíst o vztahu Tlustého k hazadru, o roztržce mezi Topolánkem a Bémem, o Topolánkově incidentu s redaktory Blesku i o vykutáleném panu Dalíkovi. A je to správně. Tisk by měl šlapat vládě na paty. Opisování témat, které dnes a denně čteme v novinách a jejich publikace na internetu pak poněkud ztrácí smysl.

 
V 1/09/2007 8:13 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Neřekl bych, že ztrácí smysl. Názory v tisku jsou již hotové, instantní. Nevěrohodné. Novináři píší za peníze; napíší cokoliv, za co jim bude zaplaceno. Hlídací pes demokracie? Byla-li to kdy pravda, dnes je to již jen klišé, kterým novináři omlouvají vlastní neschopnost a neochotu řídit se platnými zákony, pokud jim jejich porušení přinese prospěch.

Nemyslíte, že je ubohé spokojit se s hotovými názory z médií a nekriticky je přijímat? Cesta k jakékoliv totalitě začíná tak, že se lide spokojí s tím, co je jim překládá k věření, aniž by se sami namáhali o věci přemýšlet a podstoupili riziko, že se zmýlí.

Proto nejsou tyto stránky zbytečné. Neopakují, co se píše v médiích, pouze se někdy vyjadřují ke stejným tématům. Svými vlastními slovy, nezávisle na potřebě zachovat si náklad a místo.

V médiích nezbytně funguje cenzura, přinejmenším kvantitativní v tom smyslu, že není možné otisknout vše a někdo tedy musí vybírat. To zde neplatí. Zde každý může vyjádřit svůj názor, zde se diskutuje. Médiá jsou důležitá pro informovanost, ale pro tvorbu názoru a hledání "pravdy" je nezbytná diskuse, nikoliv hotový názor, předžvýkaný nějakou "autoritou."

 
V 1/09/2007 9:14 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Nemyslím, že bych článek, který diskutujeme, mohl číst v MF Dnes či jinde v ČR. Ať je jakýkoli, poukazuje na zajímavé směřování ODS a komentuje hodnotový žebříček, projevený bezděčně politiky ODS. Je to vtipná forma upozorňující na, a to myslím upřimně, dost nebezpečné sklony v české politice.

 
V 1/10/2007 5:14 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Z článku je naprosto nádherně vidět, k jakým nesmyslům se dostane třeba i inteligentní člověk, když nedokáže třídit informace dle významu a logiky.

 
V 1/10/2007 5:18 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ajdul, nesmyslům? Inteligentní člověk by - narozdíl od vás - uvedl argumenty.

 
V 1/10/2007 6:43 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

@ Tribun - a jaký má tedy podle vás smysl nekonečné očerňování jedné vybrané strany neobjketivními článkami, kterých jsou dnes plné noviny?
@ Anonymous - pokud jste pochopil, že článek je parodií na články kritizující ODS, tak jste, dle mého soudu, pochopil správně.
@ bohuslav.patocka - satanistické praktiky, NSDAP... to snad podle vás nesjou nesmysly?

 
V 1/10/2007 6:45 odp. , Blogger ods řekl...

Rone KSČSSD, Josef Vissarionovič Paroubek, organizovaný zločin, Vladimír Iljič Špidla, Grosstapo atd. to bylo a je podle Vás co ?

 
V 1/10/2007 9:43 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

KSČSSD, Josef Vissarionovič Paroubek, organizovaný zločin, Vladimír Iljič Špidla, Grosstapo, Tupohlávek, odSS, modré tykve..., to vše jsou hanlivá označení pro jednotlivé politické aktéry nebo komentátory, takže nechápu souvislost. Neformální existenci KSČSSD prokázal Paroubek svým povolebním projevem, kdy mluvil o levicové "koalici", aniž by se obtěžoval toto projednávat s KSČM. Mluvil tehdy o jednom levicovém bloku, který dostal příhodné jméno KSČSSD. Grosstapo je pak reakce na nezákonný policejní tým Mlýn, na Grosovu "mlátičku" Přibyla, na Grossovy osposlechy apod...

 
V 1/10/2007 10:05 odp. , Blogger ods řekl...

NSDAP je reakce na výroky ODS o dlouhých nožích či o Bormannovi. Satanistické praktiky jsou reakce na party na hrobkách. Takže o jakých nesmyslech jsme tu mluvili ? Vidíte snad, že vše se dá stejným způsobem jako jste to uvedl Vy vysvětlit.

 
V 1/10/2007 10:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

@ ods - Pokud jste toho názoru, že zmínka o NSDAP a o satanistických praktikách jsou na místě, pak vám váš názor vyvracet nebudu. Máte pouze můj soustrast.

 
V 1/10/2007 10:52 odp. , Blogger ods řekl...

Považuji to za stejně legitimní, jako Vámi odůvodněná jiná hesla. Přece jen nikdo ODS nenutil tancovat na hrobkách a porovnávat se k nacistům.

 
V 1/10/2007 11:45 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1. ODS znamená ukájení choutek, nikoli odříkání!

2. ODS znamená živoucí existenci, nikoli vymyšlené spirituální báchorky!

3. ODS znamená neposkvrněnou moudrost, nikoli pokrytecký sebeklam!

4. ODS znamená laskavost k těm, kdo ji zasluhují, nikoli lásku, vyplýtvanou na nevděčníky!

5. ODS znamená pomstu, nikoli nastavení druhé tváře!

6. ODS znamená odpovědnost vůči odpovědným, nikoli péči o psychické upíry!

7. ODS znamená člověka jako pouhé zvíře, někdy lepšího, mnohem častěji však horšího než ti, co kráčejí po čtyřech, člověka, jenž se díky božskému duchovnímu a intelektuálnímu vývoji stal nejzkaženějším zvířetem!

8. ODS znamená všechny takzvané hříchy, jelikož vedou k fyzickému, mentálnímu nebo emočnímu uspokojení!

9. ODS je nejlepším přítelem, jakého kdy lid měl, jelikož ji po celá ta léta pomáhal udržovat v chodu!
---------------------------------------
Já vím, Satana jsem přepsal na ODS, ale ono se to do toho zrovna tak hodí... :-)

 
V 1/11/2007 12:07 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

@ ods - 1. ODS na hrobkách netančila, 2. K nacistům porovnávají ODS jen socialisté.

@ elf - Hezké. A teď zkuste něco vymyslet o ČSSD a vzpomeňte si přitom třeba na pana Zgarbu, který přihrál státní pozemky za pár kaček svému kamarádovi Večeřovi. Já vím, že řeknete, že to se stane, že je to šibal, který je v každé straně a že s ním Paroubek zatočí. Omyl. Paroubek jmenuje pana Zgarbu jako jedničku na kandidátce pro kraj Vysočina. Tak se trestají šibalové v ČSSD...

 
V 1/11/2007 12:20 dop. , Blogger ods řekl...

1. čelní představitelé ODS se na hrobkách bavili.

2. slibování někomu noc dlouhých nožů a nebo porovnávání se k Bormannovi jistě s nacisty nic společného nemá.

 
V 1/11/2007 12:52 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

ron: Mě šlo o to, co ODS hlásá. Do ČSSD, jako do každé strany, u níž je očekávání, že se dostane k moci, se nahrnulo mnoho kariérystů. Kterým jde o jediné - o sebe. Ale ODS prosazuje hyjenismus k druhým a ještě to považuje za naprosto správné. Všech "slabších kusů" se snaží zbavit. Ano, sobectví může být cestou kupředu. ale pak se nesmíme divit, kam se dostaneme.

 
V 1/11/2007 11:02 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

2 ron
S klesajícími preferencemi ČSSD bude levice ...

No nevim, zda je tohle argument, ktery muzete dokazat. Osobne si myslim, ze jakykoli verejny pruzkum, ktery se tyka preferenci jakekoli strany je zaplaceny. Vzpomenu na jeden obzvlaste vydareny tyden nekdy v listopadu, kdy se konaly dva pruzkumy - rozdil pro CCSD byl cca 8% a pro viteznou ODS 5%.

2 brumla
Co já jsem si všiml tak noviny jsou plné Topolánka a Talmanové.....jiné články o ODS jako takové jsem tedy moc nezaregistroval...

To, ze modry vudce Topolanek ma se svoji souloznici potomka je jiste dulezitejsi, nez Husajnova poprava nebo odstrieni od ropy...hlavne, ze 1/3 naroda je spokojena a zvysi ne naklad. Predpokladam, ze v den narozeni bychom mohli mit celonarodni placene volno, abychom to mohli oslavit...

 
V 1/11/2007 3:36 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

@ ods - tvrdit, že čelní představeitelé ODS se na hrobkách bavili je stejné jako tvrdit, že čelní představitelé ČSSD si najímají nájemné vrahy (Kavan - jeho tajemník Srba - plán vraždy Slonkové, Doležel - vydírání Říčaře - najmutí vraha Kubiceho, Kočka - Pittr a Mrázek, který sbíral kompromitující materiály na ČSSD).

Ale fakta:
- Večírek se konal v Národním památníku, ne na hrobkách.
- Neorganizoval jej nikdo z ODS.
- Někteří představitelé ODS na večírek přišli, ale když viděli, kde je pořádán, tak záhy odešli a omluvlili se.
- Sám Topolánek následně pořádání věčírků na podobných místech kritizoval.

To vše vám ale nebrání napsat "ODS tancuje na hrobkách".

Slibování noci dlouhých nožů znamenalo vymetení komunistů a socialistů z míst, kde jen přihrávaly státní zakázky svým kamarádům (Kraus, Zgarba, Večeřa, Doležel...).

A co se týče přirovnání k Bormannovi, které jste tak hezky použil, doporučuji:
Podle Dalíka veškerá nevraživost k jeho osobě vychází ze závisti. Dokonce se odhodlá k překvapivé historické analýze: "Když si čtete memoáry nebo biografie nacistických pohlavárů - teď vy určitě do novin napíšete, že srovnávám ODS s NSDAP - tak tam se jako červená nit táhne nenávist všech k Martinu Bormannovi (Hitlerův nejbližší spolupracovník; v druhé polovině války kontroloval, kdo se k vůdci dostane, pozn. red.)."

"A proč? Protože byl blízko k tomu Hitlerovi, protože mu Hitler věřil, takový člověk je vždycky neoblíbený. Hlavním momentem v politice je touha po moci. A ta se koncentruje kolem šéfa, kterému proto všichni chtějí být co nejblíž. A když jim tam - těm zasloužilým, zkušeným, ostříleným a inteligentním - překáží někdo, kdo je v jejich očích nezvolený, nějaký mladý podržtaška, tak je z toho problém. To samozřejmě myslím obecně."

Lucie Tvarůžková, MF DNES

LN: On (Dalík) sám o sobě nedávno mluvil jako o Martinu Bormannovi.
Topolánek: Zkuste odlišovat poměrně zaujatý rozhovor paní redaktorky Tvarůžkové zMF Dnes s Markem Dalíkem, který si z ní opravdu dělal legraci. Že to ona potom napsala a vypadá to hrozně, to je jiná věc. Mně se to nelíbilo, protože s novináři nemá cenu žertovat, protože oni z toho nakonec udělají jinou věc. Ale podívejme se na realitu.

@ elf - mohl byste prosím jmenovat jedinou větu kohokoliv z ODS, ze kreré jste vyvodil závěr, že ODS prosazuje "hyjenismus k druhým"? ODS, jako každá moderní pravicová strana, prosazuje odpovědnost každého za své činy. Jsi líný a nechceš pracovat? ODS: Tvoje chyba, budeš ochuzen o svůj výdělek, Dostaneš jen zivotní minimum. ČSSD: Tu máš přídavky na děti, tu máš přídavky na mobil, tu máš dávky v nezaměstnanosti...

@ Amenre - pokud nevěříte volebním průzkumům, tak by vás snad mohly přesvědčit ankety mezi čtenáři:
http://www.novinky.cz/domaci/ods-stale-posiluje--preference-cssd-klesaji_101364_tqlii.html
http://www.novinky.cz/domaci/factum--ods-stabilni--cssd-oslabuje_98497_r4b2j.html

 
V 1/11/2007 7:54 odp. , Blogger ods řekl...

Ale právě to se o představitelích ČSSD tvrdí aspoň část médií to neustále sugeruje. Tak se nedivte, že měřím stejným metrem i občanským demokratům.

U ČSSD a Jiřího Paroubka se stále říká, jak by to v Západní Evropě nebylo možné. Řekněte mi jak by podle Vás reagovaly média za našimi hranicemi, kdyby nejvlivnější politik opoziční strany a kandidát na premiéra sliboval komukoliv noc dlouhých nožů a jeho poradce se porovnával s nacistickým pohlavárem ?

 
V 1/11/2007 8:58 odp. , Blogger ods řekl...

A nevěřte internetovým průzkumům, před pár minutami pro jiné u druhého hlasovalo 0,91 procent a teď to trochu zvednu - kdyžtak disponuji obrázkem.

 
V 1/11/2007 9:05 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ods - Co se tvrdí o představitelích ČSSD?

Že má Topolánek nevhodný smysl pro humor ví každý. Za to ho omlouvat nebudu. Ale zase takovou kauzu bych z jeho výroků nedělal. Na to tu jsou jiní experti se svými výroky o převratu v únoru 1948. Že je Dalík jelito asi také nebude předmětem sporu. Pouze bych poopravil, že ve svém nešťastném výroku nepřirovnával k Bormannovi sebe, ale svůj vztah k Topolánkovi. A psát na základě tohoto výroku o ODS jako o NSDAP je již zcela účelové a nesmyslné.

 
V 1/11/2007 9:14 odp. , Blogger ods řekl...

Tvrdí se to, co jste napsal o nájemných vrazích, prorůstání organizovaného zločinu (s tím dokonce přišel pan Topolánek, který s panem Kubice nemá nic společného ještě před zveřejněním zprávy atd.).

Nikdo z toho nedělá kauzu, jen se uplatňuje stejný metr na politiky levice a pravice. Vám vadí projev o únoru ale jistě Vám nevadily návraty do komunismu od V. Klause a nejenom či jeho výstřely z Aurory. Mně zase vadí používání naprosto nevhodných porovnání odvolávajících se na nacismus.

p.s. zvedl jsem Vám hlasy pro Jiné o půl procenta za deset minut - mohu i rychleji a více, to byla jen malá demonstrace.

 
V 1/12/2007 4:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

@ ods - Takže proto, že média tvrdí (a není to věc médií, fakta lze snadno dohledat), že špičky ČSSD mají kontakty na největší mafiány a objednávají si nájemné vraždy (viž poslední zpráva policie, kde píše vyšetřovatel, který je o pokusu vraždy Kubiceho přesvědčen), vy se cítíte oprávněný psát o tom, že ODS tancuje na hrobech? Tak téhle logice (pokud jsem ji pochopil) skutečně nerozumím.

Návraty do komunismu jsou realitou - viz touha levicových stran po vyvlastňování majetku "v obecním zájmu", který nemá v demokratických státech obdoby.

"p.s. zvedl jsem Vám hlasy pro Jiné o půl procenta za deset minut - mohu i rychleji a více, to byla jen malá demonstrace."

Tohle mi musíte vysvětli, jsem úplně mimo. Co jste zvedl? Jaké hlasy? Jaké Jiné? Jaké rychleji?

 
V 1/12/2007 4:29 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak už tomu rozumím - jedná se o tu anketu. Jistě - zvedat hlasy pro "Jiné" není žádný problém. Ale zkuste o půl procenta zvednout hlasy u ČSSD. To již nedokážete, že? Ale i tak je váš "úspěch" pro vás důkazem toho, že všechny průzkumy a všechny ankety, kde ČSSD nemá 2x vác hlasů než ODS zmanipulovány, že?

Co se týče manipulace s průzkumy, tak bych vám doporučil prozkoumat vztahy na ose STEM - PSB - ČSSD. Velmi zajímavé...

 
V 1/12/2007 5:07 odp. , Blogger ods řekl...

Já se cítím oprávněn psát o tom co bylo i vyfoceno, čili, že špičky ODS se vesele baví mezi hrobkami. Stejně tak se cítím oprávněn psát otom, že špičky ODS jsou napojeny na organizovaný zločin (LTO) a hazard (Synot) a našel bych toho i mnohem více.

Chápu, že když někdo Vám sympatický vysvětluje, že strana X je návrat do totality, täk je to správné. Chápu také, že když někdo Vám nesympatický vysvětluje, že policejní manipulace volbami je srovnatelná s Únorem, tak je to špatné. Holt mně obě formulace připadají stejné, ale Vy cítíte rozdíl, protože s jednou z nich souhlasíte. A předpokládám, že jste si vědom, že jiným připadají správné jiné formulace, které jdou od stran Vám nemilých.

Rone, doučte se matematiku, na jiných jsem to udělal jen pro jasnou viditelnost, jinak půl procenta z celku budou stejná jak pro jiné, tak pro konkrétní stranu. Byla to jen ukázka nejbanálnější manipulace, kterou dokáže téměř každý, kdo má něco společného s internetem (a která je morem všech internetových anket a shazuje jejich věrohodnost téměř na nulu).

 
V 1/12/2007 6:03 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

@ ods - Buďte si jistý, že s napojením na soukromou sféru si ČSSD s ODS nic nezadá (ne, tím nikoho neobhajuji).

Rozdím mezi oběma tvrzenímu tu skutečně je:
1. Návrat k totalitě je díky snaze ČSSD o vyvlastňování pozemků, či kontrole médií, které nemjí obdoby, prokázené.
2. Žádná policejní manipupace nebyla nikdy nikým prokázána. Jediná prokázaná manipulace je s Kubiceho týmem, který vyšetřoval před volbami kauzy citlivé pro ČSSD.
3. Srovnání s únorem 48 bylo velké přestřelení vzniké neunesením volební prohry Paroubkem.

Pokud naklikáte 10 hlasů pro Jiné které mají 2000 hlasů, uděláte půl procenta. Pokud naklikáte 10 hlasů pro ČSSD, která má 20000 hlasů, naklikáte půl promile. Tolik matematika. Z toho vidíte, že tak jednoduché to s tou manipulací není. Nebo vy si snad opravdu myslíte, že VŠECHNY ankety na internetu jsou zmanipulované pány z ODS?

 
V 1/12/2007 6:37 odp. , Blogger ods řekl...

1. to je Vaše interpretace, mojí může být, že výroky inspirovaném nacismem dokazují brunátnost ODS
2. to bylo tvrzení kubiceho týmu, který naprostou náhodou zasahoval do dvou voleb (po druhém zásahu jednoho z vrahů kubiceho dokonce v prosinci propustili)
3. mluvení o návratu do totality je neustálým přestřelováním ODS a obecně odpůrců levice, je to důkaz na nedostatek argumentů

Rone, základní matematika se klaní. Procenta všech variant dohromady dávají 100, takže pokud přidám jiným (a nebo jakékoliv straně) půl procenta, tak to odeberu zbytku a stále se to bude rovnat - každému preference zvednu stejným počtem hlasů, aktuálně jedno procento je kolem 160 hlasů.
Říkám jen, že všechny ankety na internetu jsou manipulovány, Vy mi stále něco extra vkládáte do úst.

 
V 1/12/2007 9:57 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1. Už zase ten nacismus :(
2. Kubiceho lidé byli přesováni z jednoho úseku do druhého měsice před volbami, když vyšetřovali kauzy ČSSD. Není to trochu podezřelé?
3. Návrat do totality skutečně hrozí. Na západě nemá obdoby, aby premiérův poradce dokázal svými stížnostmi u veřejnoprávní televize zrušení zábavného pořadu. Stejně tak nemá obdoby zákon o vyvlastňování majetku.

Ohledně těch procent jsem vás konečně pochopil - vy totiž mluvíte o procentních bodech, ale já jsem mluvil o procentech.

Pokud říkáte, že všechny ankety na internetu jsou manipulovány, pak nemám, co bych dodal...

 
V 1/13/2007 2:23 dop. , Blogger ods řekl...

1. co Vám vadí v používání stejných měřítek ? Novináři si něčeho všimli a proto je nutno reagovat na základu jejich práce.
2. Hnusný Langer, který již půl roku nechává vládnout ČSSD nad policií a nijak nereaguje.
3. Návrat nacismu skutečnš hrozí, když populisti se odvolávají na nejhorší kreatury dvacátého století a nikomu to nevadí, tak je nutno bít na alarm.

Jsem rád, že už Vám to u anket došlo, ačkoliv Vaše první vysvětlení (nemáte komfort antičssd stránek kde se různé věci mažou), že procenta pro menší stranu jsou jednodušší ukazují, že jste neměl nejmenší ponětí o tématu. Všechny ankety na internetu, ke kterým má dostup větší počet hlasujících jsou zmanipulovány. Nevěřte tomu, ale pak vysvětlete proč idnes hledá mechanismy pro obranu před manipulováním výsleků ?

 
V 1/13/2007 2:18 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1. Dalíkovy výroky dokazují tak akorát Dalíkovu debilitu. Usuzovat z Dalíkových výroků (navíc upravených do jiného významu) něco o ODS může jen někdo, kdo již nemá lepší argumetny.
2. ??? Má Langer ovlivňovat průběhy vyšetřování? Chápu, že taková je praxe ČSSD, ale v demokratických státech je něco takového nepřípustné.
3. Dalík se odvolával na Bormanův vztah k Hitlerovi. Nešlo zde ani o Hitlera, ani o Bormana, ani o nacismus. Ale chápu, že kdo chce psa bít, tak si musí najít i takovouhle obezličku... Když už soudíte ODS podle Dalíka, tak doufám, že soudíte i ČSSD podle Šloufa, Ďurička, Kočky, Krause, Doležela, Starky, Přibyla a dalších dvorních poradců Paroubka, z nichž už polovina sedí...

Chápu, že neznáte rozíl mezi procenty a procentními body. Tedy: Čím méně má strana hlasů, o to méně hlasů je třeba, abyste ji zvedl preference třeba o 100% - na dvojnásobek. Co se týče procentních bodů, tak ty mají u všech stran stejný přepočet na hlasy - tedy pokud jste zvedl preference nějaké straně o půl procentního bodu (a ne o půl procenta, jak jste psal), pak je jedno, které straně jste tyto preference zvedl. Holt matematika pana "Jsem rád, že už Vám to u anket došlo" :)

Idnes hledá mechanismy pro obranu před manipulováním výsledků právě kvůli takovým vykukům, jako jste vy, kteří zvedají preference nějaké strany o půl procentního bodu :). Ale vážně - Idnes je příliš známá a tak láká podvodníky. Myslet si, že VŠECHNY ankety na netu jsou zmanipulovány ale může jen skutečně notorický paranoik.

 
V 1/13/2007 3:59 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

"Novináři si něčeho všimli a proto je nutno reagovat na základu jejich práce."

To je ale zajímavé, jak se najednou ti novináři hodí, že? Když píší o kauzách ČSSD, tak jsou to zkorumpovaní pisálci placeni žoldem z ODS, ale když píší o blbém výroku blbého Dalíka, tak to je hned univerzální pravda, která byť je sebe-víc přitažená za vlasy, a její význam zkomolen, je nutno reagovat na základu jejich dobře odvedené práce.

Zkuste jednou přemýšlet ne v mezích - pro ČSSD / proti ČSSD, napsali novináři / nenapsali novináři, ale zkuste také zapojit svůj mozek než plácnete něco o nacistech. Nacista není v ODS ani jeden. Kdežto komunistů z KŠC s pozitivní lustrací je v ČSSD přehršel (v ODS 0).

 
V 1/13/2007 8:26 odp. , Blogger ods řekl...

Rone, já Vám to zjednoduším, u ODS je nutno pečlivě zkoumat vše v kontextu, analyzovat jestli nejde jen o nějaké bezvýznamné hlupáky a ani náhodou neposuzovat celek, či užívat porovnání se zločinci. U ČSSD stačí pár citátů, několik koláží a článků a je jasné, že jde o to nejhorší zlo, které se oprávněně porovnává s tí nejhorším z dvacátého století. Již jste spokojen ?

Vaše slovíčkaření mne teď jen rozesmívá. A přitom stačilo si na začátku zjistit o co jde a nemusel byste se zesměšňovat (a děláte to stále, když nechápete, že půl procentního bodu byla jen banální demonstrace trvající pár minut). Já Vám nebráním věřit všem internetovým průzkumům, jen si jim věřte, realitu tím nezměníte.

Směšný jste i naprostým nepochopením kritiky novinářů. Jsou kritizováni za konkrétní věci, ale Vy máte své zjednodušené vidění, které Vám říká něco jiného.

Uveďte tu přehršel komunistů s pozitivní lustrací (reálnou ne vycucanou z prstu).

 
V 1/15/2007 2:31 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ano, u ODS je nutno pečlivě vše analyzovat a pokud se najde sebemenší kauza, jako třeba když osoba blízká premiérovi řekne výrok o Bormanovi, tak je hned nutno tento výrok obrátit v tom smyslu, že se porovnává s Bormanem a z toho vyvodit, že celá ODS je nacistická. Tolik k tomu vašemu pečlivému zkoumání.

Co se týče vaší neznalosti rozdílu mezi precenty a procentními body, tak ji nemůžete na nikoho svalovat. Když myslíte, že jsou všechny průzkumy podvrhem, jak tedy vysvětlíte, že se jich Paroubek tolik bojí a blokuje každou snahu o předčasné volby, kterých se bojí jako čert kříže? Vždyť kdyby se ČSSD a KSČ(m) nebáli předčasných voleb, tak už jsme dávno z povolebního patu venku.

Já jsem vám směšný? Dobrá. Ale co si asi myslí lidé o člověku, který vidí v ODS nacisty a satanisty? Co myslíte?

Lidé z ČSSD, kteří spolupracovali s StB:
Jan Kavan, byl členem KSČ, styky s StB Zdeněk Škromach, 1982-1989 člen KSČ Jiří Rusnok, 1988 -1989 byl kandidátem KSČ Jaroslav Tvrdík, 1988 - 1989 byl kandidátem KSČ Eduard Zeman, 1966 -1970 člen KSČ Jaromír Schling, 1981-1989 člen KSČ Michal Kraus, 1984-1991 člen KSČ Jiří Václavek, 1964-1968 člen KSČ František Strnad, 1984 - 1989 člen KSČ Miroslav Svoboda, 1985 -1989 člen KSČ,Karel Šplíchal, 1983-1989 člen KSČ Miloslav Vlček, 1983-1989 člen KSČ Petr Ibl, 1984-89 člen KSČ Miloš Melčák, byl člen KSČ, Josef Smýkal, byl členem KSČ,Jan Mládek, 1987-1989 člen KSČ Jaroslav Palas, 1980-1990 člen KSČ Milada Emmerová, 1966-1969 členka KSČ Antonín Sýkora, 1983-1989 člen KSČ udolf Tomíček, 1967-1990 člen KSČ Hana Šedivá, 1979-1990 členka KSČ Vladimír Laštůvka 1966-1969 byl v KSČ Josef Kubinyi do roku 1990 člen KSČ Robert Kopecký, 1981-1989 člen KSČ Alfréd Michalík,do roku 1990 člen KSČ Oldřich Němec, 1976-1990 člen KSČ Ladislav Skopal, 1983-1989 člen KSČ

A co se týče udělování prověrek:
http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=22206

 
V 1/15/2007 10:24 odp. , Blogger ods řekl...

Ale vždyť já Vás podporuji, cokoliv někdo napojený s ODS řekne je chyba jednotlivce nebo špatně pochopený výrok, u ČSSD jde automaticky o zločin. O tom jsou i tyto stránky.

Rone, neumíte se podívat a potom neumíte číst. Doplnil jsem, když jsem zjistil, že nedokážete se podívat o co jde (tam byste zjistil o co byl výsledek zvednut), že jsem zvedl o půl procenta z celku ne jen o půl procenta výsledku jedné strany a Vy jste si stále mlel svou. Proto Vaše slovíčkaření je ubohé.

Vy jste směšný v konkrétní věci a jste směšný i tím jak vycházíte ze zásady "Kali ukrást kráva, dobrý skutek, Kalimu ukrást kráva, špatný skutek".

Vidíte jak jste zalhal ? Já se Vás ptám na komunisty s pozitivní lustrací a vy mi dáváte seznam členů KSČ.

 
V 1/15/2007 10:48 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Všichni lžou a neumí číct. Jenom pán ODS mluví pravdu a všechno ví nejlépe.

 
V 1/15/2007 10:56 odp. , Blogger ods řekl...

Rone, ze si každý může ověřit kdo neumí nebo nemá zájem číst. Celá diskuse je seřazena podle času.

 
V 1/16/2007 2:46 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ods, koho myslíte, že vašimi hurónskými výlevy "Vidíte jak jste zalhal ?" přesvědčíte?

K čemu jinému než k honění vašeho trika tyto výroky slouží?

Tak už pochopte, že pokud vám nejde o argumenty, ale o to, někoho přesvědčit tím, že budete dokolečka opakovat, jaký je lhář, že neumí číst a že jen zesměšňuje, že zde nakonec zůstanete sám a budete si jen sám pro sebe psát, jak všichni lžou a jsou úplně hloupí a jen vy máte pravdu.

S bohem.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka