pátek, ledna 26, 2007

Nadávej na vládu – zvedneš náklad

Není tomu tak dlouho, co sem sledoval jak pravicoví a tedy podle logiky, tehdy ještě neexistující trojkoalice, objektivní komentátoři házeli špínu na vše, co naše levice vymyslela. Vadila jim podpora školáků, pomoc rozvedeným matkám k vydobytí alimentů či zachování zdravotnictví jako neziskového sektoru.

Je zvláštní, jak se postupem času „odborné“ komentáře začaly obracet. Je sice pravda, že největší viník celé patové situace byl stále ten nenáviděný a nenažraný korytář Paroubek. Našim médiím jde málokdy o nějakou tu objektivitu. Ta je považována za zbytečné závaží, které brání novinářům vykonávat požadované výkony. Objektivita nezaplatí činži či hypotéku. Evropskými novináři je za nejobjektivnější tisk u nás považován deník Právo. To ovšem nikoho nezajímá. Nejprodávanější je Mladá Fronta. Je k tomu několik důvodů. Hlavním důvodem je úprava. Texty ve Frontě jsou jednoduché. Jsou dělané tím stylem, aby to přečetl každý školák. Tyto noviny ovšem nemají ani zdání, co je novinářská etika. Nesází na podávání nezaujatých informací, ale na co nejvyšší náklad.

Tisková média u nás nejsou živena ziskem z tržeb. Nejdůležitější jsou pro ně reklamy. Každý zákazník, který vkládá svůj inzerát má zájem na tom, aby se to dostalo k největšímu počtu lidí. Podle nákladu platí inzerenti novinám. Z celé této věci logicky vyplývá, že každý šéfredaktor chce prodat co nejvíc.

Člověk je tvor stále nespokojený. Nadává na to, co je, spoléhá na to, co by mohlo být a vzpomíná s láskou na to, co bylo a na co nadával. Je tedy logické, že po provedených průzkumech každý z „odborných“ komentátorů MF neviděl jiné řešení než předčasné volby. Je logické, že komentátoři nevěří trojkoalici. Jsem dost silně přesvědčen, že by za pár měsíců v našich novinách nadávali i na rovnou daň dle pana Tlustého, na školné či privatizované zdravotnictví, kdyby ODS dotáhla svůj program do konce. Není to o tom, že noviny jsou pravicové či levicové. Je to o tom, že nejvíce se prodá, když se bude ukazovat neschopnost pánů u moci. Hned mě napadá slogan, který by mohl přitáhnout mnoho inzerentů. Mladá Fronta – to co chcete slyšet.

poslal Superzurda

Štítky: , ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 50:

V 1/26/2007 12:30 dop. , Blogger ods řekl...

Z větší částí souhlasím, ale myslím si, že Mladá Fronta nebo Lidovky jsou jasně pravicový tisk (a Právo je levicové, objektivitě jsou nejblíže podle mne pravostředné Hospodářky). To, že kritika kohokoliv a čehokoliv jim přinese více čtenářů nevadí, oni to vždy dokáží zdůvodnit, že to bylo ve veřejném zájmu a ve jménu námi interpretované objektivity. Proto také používají takové triky, jako Topolánek to a to udělal špatně, ale podívejte se jaký je Paroubek ošklivý.
Osobně bych dal přednost, kdyby si český tisk přestal hrát na tu přihlouplou objektivní pohádku a jasně čtenářům řekl, jaké názory reprezentuje (čtenář to sice ví, ale novináři ho mají stále za hlupáka a tvrdí mu jak jsou nezávislí a objektivní). Funguje to v jiných zemích s vyspělou demokracií a dlouhodoubou nezávislou novinářskou praxí a nijak to kvalitě neškodí.

 
V 1/26/2007 8:24 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Smlouva ODS s občany ČR
... ze stránek ODS z pochopitelných důvodů po volbách zmizela....!!! V bodě nazvaném I. preambule se píše... cituji: Protibyrokratický boj: Radikálně omezíme objem vládních pravomocí, které dávají prostor pro svévolné zásahy státu vůči občanům. Prestiž v zahraničí: Budeme hájit skutečné zájmy našich občanů ve světě.

 
V 1/26/2007 8:47 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

To ODS: Vy takové triky neděláte?

 
V 1/26/2007 9:00 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Myslim, ze TV nova je na tom stejne. Staci kdyz Paroubek oznami kandidaturu na post vedouciho snemovny a hned musi nova dat vedet co vsechno obnasi tento post. Myslim vyhody ,penize atd. Ale bohuzel jsem z toho vycitil hodne jizlivosti, a dost hluboky podtext.
Paroubek stejne vi, ze pri pripadnem hlasovani "ho" trojkoalice+2
prehlasuje. ps. vsem se omlouvam za cestinu.

 
V 1/26/2007 10:38 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Najděte si MF ze dne, kdy se psalo o p. Šeichovi. Opilý poslanec za volantem - dvě věty, které to schrnuly a pak dva odstavce, jak před 6 lety řídil opilý poslanec ČSSD. Přesně v duchu MF. Kdyby Paroubek běžel závod s Topolánkem a vyhrál, tak MF napíše: " Zatím co Mirek Topolánek doběhl na krásném druhém místě, Paroubek doběhl ostudně předposlední!"

 
V 1/26/2007 12:30 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

Měl jsem ale za to, že nejprodávanější je bulvár. Jisté je ale to, že inzerenti rádi podpoří toho, kdo bude šířit ty zprávné názory.
Jen se chci zeptat. Nemáte někdo přehled kolik reklami je v Haló novinách? Celkem by mě to zajímalo. :-)

 
V 1/26/2007 1:57 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Já bych jen dodal, že podle mezinárodních agentur jsou NEJMÉNĚ objektivní stranické Haló noviny.

Zatímco Mladá Fronta plní funkci 4. pilíře demokracie a kritizuje vládu, ať je jakákoliv, Právo a Haló noviny jsou vždy na straně levice.

Nyní již jen čekám, kdy dojde k naplnění slibu autora těchto stránek, který prohlásil, že články zde jsou vyvážením názoru v novinách. A pokud noviny kritizují vládu (což je správné, má zodpovědnost), čekám, kdy se tu konečně najdou články kritizující opozici.

 
V 1/26/2007 2:00 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Osobně bych dal přednost, kdyby si český tisk přestal hrát na tu přihlouplou objektivní pohádku a jasně čtenářům řekl, jaké názory reprezentuje (čtenář to sice ví, ale novináři ho mají stále za hlupáka a tvrdí mu jak jsou nezávislí a objektivní).

ODS: Tak tohle platí pro vás dvojnásob!!!

Kde že se tu prosím můžu dočíst, jaké názory reprzentujete??? :-))))))))))

 
V 1/26/2007 2:03 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pokud vím, tak Mladá Fronta otiskuje články a názory z celého názorového spektra. Dokonce i odmítla zveřejnit Langerovi jeden inzerát.

Ale zkuste mi ukázat jediný pravicový komentář v tom vašem objektivním Právu nebo Haló novinách. To jsem moc zvědavý!!!

 
V 1/26/2007 2:23 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Nesem Váám noviny,poslouchejte!/nebo:pozor dejte?/

 
V 1/26/2007 2:24 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

superuzda: HaNo je trnem v oku i mnoha komunistickým politikům, protože presentuje proud ve straně kolem Exnera, či Semelové. Proto chtěli, aby už konečně do toho přestala lít strana peníze. (Kdyby šlo opravdu o podporu vyvážení pravicového tisku, tak by ty peníze měli dát do projektu jakým jsou třeba Britské listy. Těm by tištěná varianta slušela.)

Ano, v MF se občas objeví článek, který dokonce se snaží být i objektivní. Ale cekově je to pravicová propaganda. Co říci třeba na "okénko osobností", kde obyčejného člověka mentorují z pravicových pozic. Dostal se mi naposledy výtisk z minulé soboty, a třeba Ivan Mládek litujicí Švédy, že nemají fašismus byl opravdu kouzelný.

 
V 1/26/2007 3:37 odp. , Blogger ods řekl...

Tyto stránky jsou kritické vůči ODS a tomu co tato strana reprezentuje. Je to dosti jasné a čitelné, je zvláštní, že si toho Čenda ani pan profesor Ron Nejedlý nevšimli. A pana Nejedlého se již po několikáté ptám, jestli běhá po stránkách kritických k ČSSD a křičí ať publíkují také něco proti ODS a vlepuje tam antiods pamflety ?

 
V 1/26/2007 4:15 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Mlada Fronta Dnes je vpodstate bulvar s sirokym potencialem manipulovat verejnym minenim. A tak toho jeji majitele - fanousci ODS - vyuzivaji. Obcasny umirneny utok na soucasnou vladu slouzi jen jako zasterka, ktera ma budit zdani objektivity.
Chte nechte musim za pomerne objektivni povazovat Pravo, ktere ctu pravidelne spolu s Lidovymi novinami. Co se tyce lidovek, pravicove zaujati jsou take, ale tak nejak kultivovane, nepripadam si pri jejich cetbe jako pri rozhovoru s buranem. A jejich sobotni priloha Orientace je skvela - vzdy se na ni tesim.

 
V 1/26/2007 4:31 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

> Tyto stránky jsou kritické vůči ODS a tomu co tato strana reprezentuje.

Ale ale ale! To je mi najednou změna? A od kdy? Ještě donedávna byl tento blog jen "opozicí k dnešnímu tisku".

Tak doufám, že se tato věta také ocitne někde na titulce, aby všichni věděli, že na tomto blogu nejsou fakta to důležité. Důležité je, kdo danou věc podporuje. To, co dělá ODS se pak musí kritizovat...

> Nejedlého se již po několikáté ptám, jestli běhá po stránkách kritických k ČSSD a křičí ať publíkují také něco proti ODS a vlepuje tam antiods pamflety ?

Asi vás to překvapí, ale jsou i lidé, kteří mají na hodnocení správnosti věcí i jené kritérium než podporuje ODS / podporuje ČSSD.

 
V 1/26/2007 5:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To: anonymous 1/26/2007 4:31 odp.
Ale ale ale! To je mi najednou změna? A od kdy? Ještě donedávna byl tento blog jen "opozicí k dnešnímu tisku".

Inteligentnímu člověku je jasné o jaký blog jde okamžitě při jeho otevření. Pokud by snad ještě byl na pochybách dočte se o důvodu jeho existence hned v prvním odstavci informací o stránkach (kontakt, info, pravidla). Nechápu o jaké "změně" a "A od kdy?" je tady řeč.

 
V 1/26/2007 5:48 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak teď už tomu rozumím. Když zveřejní Právo pravicový komentář, tak je to důkaz, že to jsou objektivní noviny. Ale když zveřejní Mladá Fronta článek kritizující pravicovou vládu, tak je to jen tak aby se neřeklo... :)

 
V 1/26/2007 5:55 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Co se českých novinářů týče, souhlasím s Milošem Zemanem. Jsou to fušeři, kteří nadělají více škody, než užitku, což jim nebrání v tom, aby pro sebe stále požadovali různá privilegia. Tristní je například přístup novinářů k dodržování zákonů. Aby mohli udělat reportáž (= vyrobit kausu) o tom, jak někdo porušuje zákony, neváhají sami zákony porušovat. Vůbec jim přitom nepřijde na mysl, že se ty zákony vztahují i ně. Oni jsou přece novináři, jsou víc než obyčejní lidé, jsou „hlídací psi demokracie.“ Kolik té demokracie už na světe ohlídali? Vždycky přijdou s křížkem po funuse. Nejprve pomohou s propagandou a když je po všem a nedá se nic změnit, nasadí si masku neohrožených reportérů a začnu pranýřovat nešvary, které sami pomáhali přivést na svět.

A to nemluvím o fundovanosti těchto pisálků. Věnují se všem oborům a nikdy nedají najevo sebemenší nejistotu. Přitom kdokoliv, kdo tomu kterému oboru rozumí, nevěřícně kroutí hlavou. Novináři informují velice nepoučeně a povrchně, lžou v lepším případě z neznalosti a lenosti, v horším ze zlého úmyslu. Mohou si to dovolit, auditoru to nevadí, protože lidé chtějí zábavu, hotové názory, jedním uchem tam, druhým ven, hlavně si nezatěžovat hlavu myšlením. A těch pár lidí, co to dokáží prohlédnout, většinou mlčí, protože je pod jejich důstojnost hádat se s hlupákem. A když to zkusí, zjistí, že žádná debata není možná, protože novinář je tak zabedněný, že vůbec nepochopí, o čem je řeč. A celé to skočí tak, že milý novinář toho, kdo narušil jeho auru děda vševěda kříženého s prorokem, prostě znemožní. Není problém si nějakou líbivou lež vymyslet a lidé rádi uvěří. Proč by si ověřovali fakta? Je to přece v novinách a noviny nelžou…

Toto je největší nebezpečí. Lidé si dělají názory na základě informací, které jim poskytují média. Novináři tak mají ohromnou moc, protože podle toho, jakými informacemi národ nakrmí, takový postoj nakonec většina zaujme. Utvářejí veřejné mínění, tedy v podstatě určují výsledky voleb, ale sami jsou nevolení a nekontrolovaní. Nejsou odpovědní lidu, ale vydavateli. Nezávislý novinář? Nezávislá média? Jenom úlisné řečičky. Nikdo není nezávislý. Novinář je závislý na mzdě, kterou mu vydavatel platí a vydavatel je závislý na inzerentech. Inzerenti ovšem budou zadávat reklamu jenom do takových médií, které mají dostatečně početné auditorium. Což znamená, že primárním cílem vydavatele je získat si a udržet čtenáře. Za jakoukoliv cenu. Objektivní informace, vyvážené zpravodajství, odborné analýzy – to vše je nudné a složité na pochopení. Jenže lidé se chtějí jednoduše bavit. Máme pro to i nový cool newspeakový buzzword: infotainment. Pokud má být tedy médium úspěšné a vydělávat, což je primární cíl každého, zejména českého, podnikatele, tedy i těch podnikajících této branži, musí být povrchní a nenáročné.

Jak mohou novináři bránit demokracii, když jejich hlavním úkolem je udržovat lid v klidu a optimistické náladě, aby nakupoval a utrácel a nestaral se o věci, kterým nerozumí (= kterým nesmí rozumět, aby neohrožoval pozice establishmentu?). Novináři nejsou hlídací psi demokracie. Novináři jsou spíše pastevečtí psi, kteří pomáhají udržovat stádo pohromadě a poslušné, aby se dalo snadno podojit a ostříhat…

 
V 1/26/2007 7:17 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Novináři píší pro své čtenáře. A jsou to tak jejich čtenáři, který svými preferencemi určují, které noviny budou prosperovat a které příjdou o své čtenáře.

Není vinou bulvárních deníků, že je lidé kupují. Pokud se vám nelíbí, jak novináři píší, nekritizujte proto novináře. Čtenáře za jejich preference ale kritizovat také nemůžete.

 
V 1/26/2007 7:29 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonym: Dovolím si nesouhlasit. Myslím si, že Mladá Fronta je svým způsobem IN.
Proč třeba z Bulvárních novin nejvíc lidi kupují Blesk, když je tolik podobných tiskovin na výběr? Protože je nejlepší? Ne. Řekl bych, že proto, že má vybudovanou jistou pověst.

 
V 1/26/2007 8:04 odp. , Blogger ods řekl...

Pane Nejedlý, už jste si konečně zjistil o čem jsou tyto stránky ? Bylo Vám i napovězeno, kde můžete hledat.

A jestli pro Vás vše neprobíhá na linii ODS-ČSSD, tak proč všude vstupujete s výkřiky ČSSD to, ČSSD tamto ?

 
V 1/26/2007 8:06 odp. , Blogger ods řekl...

Novináře můžeme kritizovat, jestli stále o sobě tvrdí, jak jsou objektivní a realita ukazuje, že nejsou.

 
V 1/26/2007 8:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Jelikož se nejmenuji Nejedlý, nebudu na vaši otázku reagovat.

Kritika neobjektivity novinářů od člověka, který svou neobjektivitu dokonce přiznává je příznačná.

 
V 1/26/2007 8:41 odp. , Blogger ods řekl...

Pane Nejedlý, před nedávnem jste ale na toto oslovení reagoval, když jste prohlásil jak vše neprobíhá na linii ČSSD-ODS. To je ale zvláštní...

Můj názor na objektivitu u komentářů aktuálních informací byl zde již několikrát prezentován, můžete si ho například přečíst znovu na stránkach s pravidly v komentářích.

 
V 1/26/2007 10:34 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonym: Lepší je přiznat svoji neobjektivitu, než se vydávat za objektivní, když nejste. Přeberte si to jak chcete.

 
V 1/27/2007 8:53 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Vše je odvislé od inteligence čtenáře.
Ti co chtějí objektivní zprávy, tak MF
prostě nekoupí. Mohu potvrdit ze svého okolí. Na 1ním místě jsou Hospodářské a
na 2hém Právo. Ještě musím podotknout, že
nejsme levicově smýšlející lidé!

 
V 1/27/2007 10:22 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

"Evropskými novináři je za nejobjektivnější tisk u nás považován deník Právo."
Můžu se zeptat na zdroj informací? Nerýpu, jen mě to opravdu zajímá. Děkuji

 
V 1/28/2007 11:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To ODS:
Kritické vůči ODS tyto stránky jsou, objektivní nikoli.

 
V 1/29/2007 11:15 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Souhlasím s Tribunem. Všechny oficiální noviny a media vůbec, jsou hlavně využívána k manipulaci svých čtenářů. Je to mix propagandy a triků pro navození zdání objektivity. Cíl je jasný - manipulovat masy.

 
V 1/29/2007 12:29 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Škoda, aspoň bych měl reakci na ty řeči okolo, že já ať mlčím, protože čtu to levičácky zaujatý Právo, což je oproti jejich MF brak... Škoda, škoda...

 
V 1/29/2007 2:15 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Cíl je jasný - manipulovat masy.

Omyl. Cíl je zisk. Jako vždy a všude a u všech.

 
V 1/29/2007 2:16 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pokud budou chtít lidé číst objektivní noviny (jako jinde ve světě), nebudou kupovat bulvár a dotlačí tak noviny k objektivním zprávám.

Dokud ale dál budou kupovat Právo a Haló noviny, tak tyto plátky budou dál vycházet...

 
V 1/29/2007 6:29 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

reakce výše: A proč jste neuvedl blesk a AHA a jim podobné ? Takhle to vypadá že Vám leží v žaludku jenom tyto dva plátky což není zrovna dvakrát objektivní........

 
V 1/29/2007 10:19 odp. , Blogger ods řekl...

Pan Nejedlý objektivitu chápe stejně jako svazácká Mladá Fronta a jeho připomínky tomu odpovídají.

 
V 1/30/2007 7:59 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

To ODS: Tak to sedí, zejména od Vás :o)

 
V 1/30/2007 5:07 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

reakce výše: A proč jste neuvedl blesk a AHA a jim podobné ? Takhle to vypadá že Vám leží v žaludku jenom tyto dva plátky což není zrovna dvakrát objektivní........

Omluvám se, že jsem neuvedl všechny bulvární deníky ve svém příspěvku. Neznám je, protože je nečtu. Pro někoho je to dostatečný důvod mě nařknout z neobjektivosti. Prosím...

Tedy napravuji svou chybu:

Pokud budou chtít lidé číst objektivní noviny (jako jinde ve světě), nebudou kupovat bulvár a dotlačí tak noviny k objektivním zprávám (neviditelná ruka trhu zafunguje).

Dokud ale dál budou kupovat Právo, Haló noviny, Blesk, Nedělní blesk, AHA, Super, Spy, SuperSpy, Rytmus života a jiné, tak tyto plátky budou dál vycházet...


Čenda: Zloděj přece vždy nejvíce kričí "chyťte zloděje..."

 
V 1/30/2007 5:48 odp. , Blogger ods řekl...

Čendo, je dosti zásadní rozdíl mezi tím, když někdo přizná, že není objektivní a tím když někdo o sobě tvrdí, že objektivní je ačkoliv realita ukazuje, že to není pravda. Panu Nejedlému to asi nikdy nedojde, ale o Vás mám lepší mínění.

 
V 1/30/2007 5:50 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Co se týče preference tisku, tak doporučuji Paroubkův slavný výrok:

„Haló noviny čtu pravidelně, stejně jako jiné noviny, a řeknu vám, že mnohem hůře mi je z Lidových novin.“

 
V 1/30/2007 5:56 odp. , Blogger ods řekl...

Co je divého na tom, že premiér čte celý tisk ? U Topolánků se čte asi jen stranické letáky.

 
V 1/30/2007 5:59 odp. , Blogger ods řekl...

A přesný citát
Četl jste někdy Haló noviny?

Já je čtu pravidelně, stejně jako čtu třeba Lidové noviny. A řeknu vám, že mi je mnohem hůře z Lidových novin.

 
V 1/30/2007 6:55 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Co je divého na tom, že premiér čte celý tisk ?

Je mi líto, že jste příspěvek nepochopil, ale jeho meritum nebylo v tom, jestli čte premiér celý tisk.

 
V 1/30/2007 6:58 odp. , Blogger ods řekl...

Je mi líto, že nechápete, že každý má právo na svůj názor ohledně nějakého tisku. Osobně netvrdím, že Lidovky jsou horší než Haló Noviny, ale o mnoho kvalitnější také nejsou. Ale je to můj názor na který mám právo, Vy máte právo považovat Právo za bulvár a Jiří Paroubek má právo považovat Lidovky za špatné (mimochodem jeho výpověď ukazuje, že je mu špatně z HN, ale z Lidovek je mu hůře a to není pochvala pro HN).

 
V 1/30/2007 7:41 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Je mi líto, že nechápete, že každý má právo na svůj názor ohledně nějakého tisku.

Já to přece chápu a nikomu jeho právo na jeho názory neberu.

Spíš se mi zdá že vy mně chcete upřít právo dělat si srandu z Paroubkova preferencí tiskovin.

Osobně netvrdím, že Lidovky jsou horší než Haló Noviny, ale o mnoho kvalitnější také nejsou. Ale je to můj názor na který mám právo, Vy máte právo považovat Právo za bulvár a Jiří Paroubek má právo považovat Lidovky za špatné (mimochodem jeho výpověď ukazuje, že je mu špatně z HN, ale z Lidovek je mu hůře a to není pochvala pro HN).

No a?

 
V 1/30/2007 7:54 odp. , Blogger ods řekl...

Jaké preference tiskovin ? Té, že je mu špatně z Haló Novin a z Lidovek ?

 
V 1/30/2007 8:13 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ne. Této:

„Haló noviny čtu pravidelně, stejně jako jiné noviny, a řeknu vám, že mnohem hůře mi je z Lidových novin.“

 
V 1/30/2007 8:25 odp. , Blogger ods řekl...

To, že čte pravidelně Haló Noviny a Lidovky (stejně jako i jiné tiskoviny) je něco zvláštního u politika ? To u Topolánků se čte pravidelně jen strannický tisk ?

 
V 1/30/2007 8:27 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To, že čte pravidelně Haló Noviny a Lidovky (stejně jako i jiné tiskoviny) je něco zvláštního u politika ?

Nerad se opakuji, ale musím znovu konstatovat, že se nesměji tomu, že čte politik Haló noviny a Lidovky.

 
V 1/30/2007 8:41 odp. , Blogger ods řekl...

Tak se smějete jeho názoru, že Lidovky je mu ještě hůže než z Haló Novin. Já se směju Vašemu názoru, že bulvární Mladá Fronta je objektivní, to je tu najednou smíchu.

 
V 1/30/2007 8:51 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Já se směju Vašemu názoru, že bulvární Mladá Fronta je objektivní, to je tu najednou smíchu.

Nic takového jsem nikdy netvrdil. Žádný novinář natož komentátor není objektivní.

 
V 1/30/2007 11:18 odp. , Blogger ods řekl...

Sakryš pane Nejedlý, ale to tvrdím také. Tak proč mi vyčítáte nedostatek objektivity. Já totiž na rozdíl od novinárů se k tomu přiznávám.

A tak vraceje se zpět, čemu se smějete ? Svobodně vyjádřenému názoru ?

 
V 1/31/2007 3:10 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

A tak vraceje se zpět, čemu se smějete ? Svobodně vyjádřenému názoru ?

Směji se tomu, že je někomu mnohem hůře z Lidových novin než Haló novin.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka